divendres, 1 de gener del 2021

Els primers dies de l'any són pels infants, aquestes pissarres també.

 Comença un nou any i d'aquí a pocs dies la il·lusió i la màgia serà a les llars on hi ha els més petits que es peren els reis. Aquest any seranun xic diferents, però com sempre la societat es mou per trobar alternatives per aportar aquesta màgia. 

Per això avui és el dia de posar un treball infantil: pissarres que es poden transportar amunt i avall, fàcils de guardar i amb moltes possibilitats. Hi ha moltes versions d'aquests pissarres a internet, amb tutorials molt ben explicats. Jo n'he fet la meva:

He combinat la roba de pissarra amb robes infantils. A la banda dreta de la pissarra he cosit un abanda de 10 cm amb guata on hi he cosit una butxaca per posar els guixos o retuladors de pissarra. Amb un velcro adhesiu hi he enganxat un borrador de la mateixa roba. La part de fora de la pissarra és tota una peça de roba acabada amb una vora i repunt que es doblega per sobre la roba de pissarra. Aquest mètode estalvia fer el biaix per tancar el treball. La pissarra s'enrosca i es lliga amb una cinta feta de la mateixa roba.

Espero qe la idea us agradi, així com la meva versió us pugui donar idees...

Passeu una setmana ben màgica!






3 comentaris:

Arish ha dit...

Son preciosas. BESICOS.

Pilarín ha dit...

Molt xules!!! Com els hi agraden a la mainada!! Segur que les disfruten un munt!!

Molt Bon Any ple de projectes compartits!!!
Petonets,
Pilarín

Pilar Nadal (L'Apià-Pià) ha dit...

Elegants, pràctiques, boniques, un regal preciós ! Un treball molt ben fet i uns colors preciosos. Bon Any Nou Helena, amb Salut i nous projectes per compartir! Una abraçada!