dimecres, 20 de gener del 2021

Cistells i caixes amb base de fusta troquelada


Aquests dies he provar una tècnica de fer cistells a partir d'una base de fusta troquelada. Com que era llisa, amb la tècnica de decoupage amb tovallons he aplicat un dibuix de Santoro amb tons que lliguen amb el color que utilitzo a cadascuna.

D'una banda he fet un cistell amb cordon air. El material és molt gruixut i començant per un punt baix a la base troquelada és fàcil de donar forma al cistell. Les nanses estan fetes amb una cadeneta sobreposada.

D'altra banda he provat de fer-ho amb trapillo, i aquest cop he fet un model tipus caixa. Com que no tenia base per fer la tapa l'he fet tota de ganxet. No és tant consistent, però no queda malament.  El tutorial que he utilitzat perquè la base em quedés bé és aquest d'Andreea Condurat . Trobo que queda molt ben acabat de la base.

Pel que fa a la tapa, és de punt baix excepte una passada que he fet punt alt, això m'ha permès de passar-hi una cinta decorativa. I al centre, una argolla de fusta per obrir-la.

Amb la base petita he fet una petit cistell, tot i que no m'agrada massa i potser l'enlairo amb un altre trapillo i faré un pot per llapissos... no sé..... ho valoraré ;-)









1 comentari:

Pilarín ha dit...

Molt macos i originals!!!!
Petonets,
Pilarín