dimecres, 6 de gener del 2021

Cistells plens d'objectius per l'hivern

 Comença la temporada més freda de l'any i amb els bons propòsits d'any nou hi ha un llistat de treballs per fer i tècniques per aprendre. Per poder tenir presents els projectes a mitges i les darreres revistes... he fet aquests cistells de feltre. De tipus nòrdic i amb dues tècniques:

  • El petit està tallat amb una sola peça en gris. Els laterals es pleguen i la nansa es passa per dins per fer aguantar la forma del cistell (aqui teniu l'enllaç del patró). Hi he volgut afegir un toc de color i amb una tira blava des de la part de sota del cistell l'he portat als laterals i un cop plegada m'ha servit de base per a posar un cordó per les nanses.
  • El gran està fet en 5 talls cosits amb punt de festó pels laterals. Com el el petit, una tira de feltre blau va des de la base als laterals, reforça les nanses en gris. Aquest cop les nanses de feltre es tallen, es pleguen de manera ue es pot introduir un bastó de fusta que fa de nansa. He utilitzat enquadernadors per a tancar les nances i he reforçat amb uns punts de cola calenta. 
Espero que vosaltres també pogueu tenir molts reptes pel aquest hivern i us aportin tant il·lusió al dia a dia com a mi...





2 comentaris:

Pilarín ha dit...

OOOH!!! Quina passada de macos!!! M'encanten!!!
Són genials!!!!
Gràcies per l'enllaç.

Petonets,
Pilarín

Pilar Nadal (L'Apià-Pià) ha dit...

Molt bona feina i molt útil! M'encanten els tons de blau!
Una abraçada,