dissabte, 26 de desembre del 2020

Tòmbola de Nadal

Molts anys intento que les hores passades en família durant les festes tinguin moments especials, i a tots ens agraden riure i divertir-nos. Per això sovint aparareix un joc, o el nostre tió, que és molt bromista, ens planteja uns reptes...

Aquest any la proposta és molt senzilla, i adaptada a que potser no ens podrem trobar tots alhora, i és una tòmbola. El joc consta d'unes caixees de tè reciclades i decorades de nadal, que he posat en una safata feta amb decoupage. Cadascú agafarà una caixeta i a dins trobarà un clauer en forma d'emoji. En funció de l'emoji hi ha un paper que dóna les instruccions i petits reptes per poder agafar un regal sorpresa... Els emojis que són una merda no tenen regal, el dimoniet pot amagar el regal d'un altre, el setciències ha de fer números i l'indecís ha de fer que li trii el regal un altre... Els reptes poden ser diversos, només cal una mica d'imaginació i ganes de riure. 

Els regals estan posants dins unes bossetes de paper, totes iguals. També els podrieu posar en bossetes de roba reciclada ( jo no he tingut temps però us en mostro unes a sota...). Hi ha regals de broma i altres més útils... En el meu cas de 14 caixetes hi ha 10 regals.

Espero que us agradi la idea i potser en feu moltes adaptacions per a aconseguir moments únics i divertits amb la vostra família. 





1 comentari:

Pilar Nadal (L'Apià-Pià) ha dit...

Una idea genial! Estic segura que els participants s’ho han passat molt bé. Moments per recordar ! Molt bona feina. Enhorabona!