dilluns, 7 de desembre del 2020

Preparant el Nadal

 Tot i que aquest any serà una mica diferent per la pandemia, és important que intentem posar-hi il·lusió. Per això decorar una mica la llar per a tenir ben present el solstici d'hivern és una tradició que crec que cal continuar en la mesura que es pugui. Poden ser moltes coses, un gran arbre, un pessebre o potser tant sols uns detalls decoratius. Cadascú al seu gust. 

Aquest cap de setmana és el que normalment decorem la casa, i aquest any ho hem fet amb elements renovats. I en alguns casos reciclats, re-pintats i amb un aire nou... Veieu que tirant entre el blau i el blanc... perquè no?

Un arbre de fusta re-pintat en blau, un centre de taula amb espelmes, un estel de nadal i una garnalda de ganxet amb fil daurat.

Les properes entrades seran dedicades al Nadal, que per tradició acostumo a fer regals jocs i detallets... si us poden servir d'inspiració doncs ja estaré contenta... 

Passeu bon Advent...






2 comentaris:

Pilarín ha dit...

Molt xulo tot!!! M'encanta l'originalitat dels colors!!
Petonets,
Pilarín

Pilar Nadal (L'Apià-Pià) ha dit...

Bonics elements de decoració de Nadal, molt elegants i uns colors molt acertats! Enhorabona per aquestes peces úniques que us acompanyaran aquestes festes! Chapeau!