dimecres, 10 de novembre del 2010

S'ha de començar a pensar en el Nadal

A les botigues ja comencem a haver-hi referències al nadal, i la veritat és que quan es fan manualitats també toca començar a pensar-hi per tenir temps. Avui començo a posar-vos vàries idees que he fet durant els darrers nadals per si us poden aportar alguna coseta. Espero poder-vos posar ben aviat coses que estic començant a fer.
La primera és un mural de fieltre que vaig fer per l'escola bressol de la meva filla. La idea principal és fer un mural de base de fieltre i fer tots els elements més petits a part, també en fieltre i a la part de darrera cosir-hi un tall de velcro ( la part dura). D'aquesta manera els nens poden col·locar i treure cada element. 
En aquest cas la base del mural és un avet i les boles que formen un ninot de neu. Al ninot, les mans, peus, ulls, boca, bufanta barret són elements mòbils. Pel que fa a l'arbre, els estels són fets amb pals de goma espuma formant un estel a partir de dos triangles. Al centre de cada estel es posa la foto d'un nen i a la part del darrera s'acaba amb un tall de fieltre i el velcro.

Aquest mural és de l'any passat i als nens els va agradar tant que aquest any amb l'educadora hem fet més estels pels nens nous i el tornaran a penjar.

Amb aquesta tècnica es poden fer moltes coses, murals de tardor, de carnaval.... que serveixen per a jugar sense perills.