dissabte, 30 d’octubre del 2010

Set tranquil·litat

Amb aquestes vides tan estressades que sovint tenim, no heu pensat mai que bé que s'estaria en un prat, sota un arbre, llegint un bon llibre i escoltant els ocells? Doncs és aquest pensament que ha inspirat aquest conjunt! Per això l'he anomenat "set tranquil·litat". Alguns dels el·lements estan extrets d'un llibre de labors de Tilda però afegint alguns canvis o retocs personals.  La combinació de les dues robes queda amb aire molt romàntic però personalment m'agrada com ha quedat.






La manta és força simple de fer perquè no cal ni acolxar amb masses repunts, d'una banda és de flors i de l'altra llisa però amb les aplicacions de flors que es repeteixen a tot el conjunt. Hi he cosit una beta en un extrem per poder-la plegar com els sacs de dormir.







Amb la bossa he inversat els colors de manera que l'aplicació de la flor quedés al revés de la manta. 
Aquesta aplicació és fàcil de fer: cal planxar entretela una mica gruixuda a la roba, després tallar la flor i per cosir-la a la roba és tan fàcil com posar-la a sobre i anar fent un zig-zag al voltant. 


El dos altres elements són una bossa per a posar ampolles de beguda ( aquesta és per ampolles de 1,5 litres o més petites) i una funda per portar llibres ( que ja us havia ensenyat en un altre post).
Espero que us agradi i us doni un munt d'idees!!!!