dijous, 1 de febrer del 2024

Davantal cuina

 Aquest és un davantal i un drap de cuina fet per regalar. A la persona a qui anava destinada li agraden molt els bolets i com que no vaig trobar roba però si una manteleria amb aquest estampat la vaig aprofitar. Això em fa pensar que heu de tenir en compte les estovalles velles per a reciclar. A vegades es taquen d'un  o dos llocs però la resta de la tela es pot utilitzar. Van molt bé per confeccinar elements de cuina. 

En aquest cas era una tela que em va permetre fer un davantal doble amb butxaca i la base d'un drap per a penjar al forn. Aqui tniu el tutorial per fer el drap de cuina. Pel que fa al davantal només agafant el patró d'un davantal que tingueu a casa us serà molt fàcil: cosir les dues cares pel dret posant les tires a l'interior i deixant un tall sense cosir per girar-lo. Un cop fet, només cal fer un repunt al voltant.

Amb un davantal així ha us podeu anar plantejant de fer un berenar de carnaval amb els amics. Potser podrieu portar tots davantal... i gorro de cuiner... i riure una mica :-)