dijous, 25 de gener del 2024

Bolsos peluts

 Aquest hivern he vist a les botigues molts bolsos de pèl. Els trobo molt divertits i he pensat en aprofitar algunes robes que em varen quedar de fer disfresses i peluixos. La meva primera experiència en aquest tipus de bolsos m'ha  donat com a resultat dos bolsos: 

- Un bolso blanc, que penso que pot quedar dar bé per festa però també per portar amb texans i una jaqueta de pell... he posat una nansa de cadena que he reforçat amb un cordó blanc per reforçar més el color del bolso. Com que la roba és gruixuda no he posat boata, però com que no s'aguantava gaire rígid amb feltre he fet un fons al bolso que he cosit entre el forro i la roba exterior.




- Una tote-bag marró, amb estil boho i nanse fetes amb la mateixa roba. Només està tancat amb un botó magnètic i decorat amb un element fet amb pedreria i cremalleres. Aquest bolso és d'un estilmés específic i per portar amb un estil de roba molt particular, al meu entendre. Tot i això, destaca perfectament amb uns texans i roba de colors torrats.




2 comentaris:

Arish ha dit...

Chulos y una buena manera de sacar adelante los restos, buen trabajo. BESICOS.

Pilarín ha dit...

Quina xulada!!! Fan patxoca!!!
Petonets,
Pilarín