dimecres, 12 de gener del 2022

Avançant els grannys susimiu i caixa per guardar el material

 Ja fa un any que vaig començar aquesta col·lecció per aprendre ganxet. N'estic contenta perque aprenc molt. No només pels grannys que són les meves mostres de punts que he après, sino també per les idees d'altres projectes de la col·lecció per practicar les noves tècniques. 

No tinc massa temps de fer totes les propostes, però estic contenta perque després d'un any he pogut ser prou constant per tenir els grannys al dia. ARa sí que veig que en sortirà una manta d'aquesta aventura. A la foto hi veiu alguns de les darreres mostres. 

I també la caixa que he fet per guardar el material. L'he feta amb decoupage, aprofitant restes de pintura de guix i alguns tovallons . L'he decorat amb accessoris metal·lics, tanques i cintes. 

Espero que us agradi, ara teniu la oportunitat de començar la col·lecció, el número 1 torna ser al quiosc, us la recomano. Jo l'acabaré a l'estiu! 







2 comentaris:

Pilar Nadal (L'Apià-Pià) ha dit...

Un projecte i un treball preciós i una caixa per guardar el material magnífica. Gràcies per compartir-ho. Dona gust seguir el teu blog. Salut i creativitat per aquest 2022.

Patch Marian ha dit...

Tinc debilitat per les caixes i aquesta m'encanta com t'ha quedat, és molt maca. Teixir grannys enganxa, i desitjant veure que faràs amb ells. Ptns