dimecres, 5 de gener del 2022

Cartes de màgia i Il·lusió

 Avui és la nit de reis, i siguem petits o grans al nostre cor sempre roman aquesta il·lusió de creure que tot és possible. De gran te'n adones que tot és possible si les persones ho fem possible. Per això cal escriure el que demanem a tots els reis, sabent que estan en cadascun de nosaltres, i som capaços de posar-nos d'acord per fer possible la màgia i allò que ens proposem. 

Per això en aquestes tres cartes d'origami faig tres peticions:

A en Melcior, que ens porti saviesa per  prendre decisions amb respecte que facin portar el món per bon camí i ajudin a tots els essers vius que hi convivim a sobreviure i complementar-nos.

A en Gaspar, que porti creativitat per fer cada dia especial i poder-lo també fer un xic més especial als que ens envolten utilitzant les capacitats que tenim.

A en Baltasar que porti alegria i ritme, perque amb la música i les rialles marxen les cabòries i és l'únic llenguatge que ens uneix com a societat.

I vosaltres? Què demaneu als reis?

Bona nit de reis.




1 comentari:

Pilar Nadal (L'Apià-Pià) ha dit...

Bonica nit de Reis, nit de somnis… fets o no realitat. Uns sobres magnífics per posar-hi la carta als reis, amb els millors desitjos per aquest any que acaba de començar, i sobretot amb el desig de continuar seguint aquest blog i aquestsvtreballs tan bonics.