dijous, 13 de juliol del 2017

Aplicacions per a vestir l'estiu

Cada estiu m'agrada personalitzar samarretes i altres coses perque trobo que la tècnica de l'appliqué permet donar vida a motes coses. I és a l'estiu que sembla que vé més de gust.
Aquest estiu he treballant en tres coses:
- Un vestit per una nena petita, que vaig comprar blanc i que vaig aplicar amb papallones. És la proposta que més m'agrada.
- Un conjunt de samarreta i faldilla per la meva filla. Aquest ha estat més complicat perque es tractava d'assolit un repte: fer la meva primera faldilla que no fos amb goma a la cintura! I més  o menys crec que ha qhedat assolit. No us he pogut ensenyar en foto el conjunt posat, quan pugui fer la foto us la poso...
- Una prova de samarreta aplicada amb cremalleres de colors. Cansada de les samarretes de lluentons que es poden girar amb les mans, i a tall de broma, li vaig dir a la meva filla: la gent obriria cremalleres si les trobava tancades en una samarreta? Doncs ho varem provar i sí... hi ha amics que se li acostaven per tancar i obrir les cremalleres, però no tenen tanta requesta com els lluentons! Bé, en tot cas us deixo amb la samarreta.

Bona caloreta!





1 comentari:

Pilarín ha dit...

Molt xulos els tres projectes!!! El vestidet ha quedat preciós i el conjunt de la teva nena és una cucada!!! És superoriginal aquesta samarreta de cremalleres. M'apunto la idea.
Petonets i Bon estiu,
Pilarín