dissabte, 27 de juliol del 2013

Vàries cosetes... de ganxet i infantils...

Ostres, el temps passa volant! Tinc algunes cosetes per posar-vos, perquè tot i no tenir massa activitat virtual no paro, dins del temps que tinc, que és poc...
Tenia una bosseta que vaig fer amb una base de ganxet amb cordó semblant al trapillo i després vaig acabar-la amb roba. Tenia ganes de combinar el ganxet i em va passar pel cap aquesta idea, a veure si us agrada...


I a més d'això, el temps que tinc l'utilitzo per organitzar una festa de princeses i pirates per l'aniversari de la Xènia. El celebrem el 10 d'agost, ja us faré unes fotos perquè veieu què tal ha quedat: accesoris de cartolina i roba, diademes, barrets, mocadors, espases, collarets... i dos tresors que haurem d'anar a buscar al bosc... Uf! moltes hores per una tarda plena de sorpreses... i de somriures que valen més que l'or.



7 comentaris:

Florin ha dit...

Molt maca la bosseta...
Que vagi molt be l'aniversari !!!
Una abraçada,

laura ha dit...

M'encanta la bossa. És una bona idea combinar el ganxet amb la roba.
Sort amb la festa. Espero que no acabis esgotada.

Sílvia ha dit...

Molt bonica la bosseta... la combinacióde ganxet i roba queda preciosa!!! I ànim amb la festa!!! Segur que s'ho passaran molt bé!!!

Cristina ha dit...

Molt bona idea Helena el combinar el drapet amb la tela, així no pesa tant! La trobo una monada aquesta bossa!!! Un petó!

Assumpta ha dit...

Quin blog tan maco!! (Vinc del Blog-cadena per la inde hehe) li he donat una ullada i m'encanta! Et felicito! Domines moltes tècniques... i el cobrellit de texans! Quina xulada ;-))

Flors Catalunya ha dit...

Vulll enllaçar-me a la cadena Independentista
http://florscatalunya2013.blogspot.com.es/

Gabriela ha dit...

Una delicadeza la bolsa combinando el trapillo y el patch...