dilluns, 9 de setembre de 2013

Amb el cor i l'ànima dels que hi som i dels que no.

Des de petita a casa m'han fet sentir catalana, m'han ensenyat a estimar aquest raconet de terra amb els seus pros i els seus contres i també els que hi viuen. Les tradicicions entraven a casa puntualment i ho continuen fent. A la feina, dia rera dia, anem fent un pas més per millorar aquest petit país. Però per anar més enllà, per treballar colze a colze amb països europeus més avançats, per aprendre i ensenyar als altres.... per tot això cal no estar estacat, i ara tenim aquesta sensació.
Perquè com a mare voldria que la meva filla visqués en un país encara millor, lliure per decidir on va i com, amb una democràcia saludable, participativa i il·lusionada....
Per tot això participaré a la Via Catalana, des de Figueres, perquè vull tenir "dret a decidir" el futur del meu país. I considero que no podem esperar més a decidir-no, ja comença a fer-se feixuc de tant esperar....
I per això participo i he ajudat a organitzar la performance "IT'S TIME" que es farà des de Figueres i que posarà el punt inicial de la Cadena humana. Just a les 17:14h més de 100 persones hem estat treballant aquestes darreres setmanes per dir al món que " ÉS L'HORA", " I'T'S TIME" pels figuerencs i pels catalans.

NO US PERDEU L'ENTRADA DEL BLOG SEGÜENT DE LA CADENA DE BLOGS PER LA INDEPENDÈNCIA: 
ALOUD IN THE CLOUDLa Xènia i jo hem adaptat unes samarretes que teniem per a la ocasió i ens hem fet uns penjolls amb l'estelada. Els fantasmes ja els teniem fets fa un temps, la base són les plantes dels peus de la Xènia que varem pintar amb pintura de roba i van fer de segell ( per a qui li agradi i vulgui fer-la....)

BONA DIADA A TOTS I VISCA CATALUNYA!
5 comentaris:

LEONOR ha dit...

Visca Catalunya! M'han agradat molt les teves paraules. Jo també estic amb tu. Amb la meva família també anem a la Via Catalana. Des de Valls ens desplaçarem a Pratdip al tram 153.
És hora de fer història. Pit i amunt!

Quadern de mots ha dit...

Boniques samarretes.

Bona diada!!!

Júlia ha dit...

Fantastic!! Jo tambe m'he unit a la cadena!!
Visca i som'hi!!!

Glòria Garcia ha dit...

Endavant Helena, ara ja no ens parà ningú.
Visca Catalunya II*II

Carme ha dit...

Encara que sigui tard i jo vagi més a poc a poc que una tortuga llegint tots els posts dels blogs enllaçats, no vull deixar d'agrair-te la teva participació i dir-te que llegir el teu post ha estat un plaer.

Pretenem mantenir el Blog-Via en actiu i si s'escau fer d'altres moviments col·lectius com ha estat aquest.

Si t'interessa seguir en contacte amb els blogs enllaçats per la independència i que t'avisem si ens en pensem alguna altra, envia'ns un correu dient-nos que sí, que vols seguir a

cadenablogs2013@gmail.com

Així podrem guardar la teva adreça i enviar-te la informació directament. Gràcies.