dilluns, 22 d’octubre del 2012

Curs Francesca Ogliari a Roses

Hola a totes,
aquest cap de setmana he tingut el gust de passar un cap de setmana fantàstic en companyia de persones genials que no és la primera vegada que em trobo compartint una afició com aquesta. El curs organitzat per la Silvia ha estat com sempre GENIAL.
Els treballs proposats que sortiran aviat al nou llibre de la Francesca molt bonics, tot i que ens varen posar a prova perquè eren els dos força llargs de fer i no permetien masses temps de distraccions.
Moltes gràcies a totes per compartir aquests moments amb mi, he viscut cadascun d'ells amb molta intensitat i m'ha encantat compartir les vostres converses tot i no ser jo la que les amenitzava, no sóc massa enraonadora que diem ;-)

També us agraeixo els vostres regalets, que posaré en una altra entrada, estan fets amb el cor i això és el més bonic de tot.

De moment un parell de fotos del curs, del bolso i de la meva fada feta a mitges. Ja us la posaré quan estigui acabada amb tots els detallets. Espero que vosaltres la poguessiu acabar al curs. És tant bonica!

 Gràcies i Una abraçada a totes.




8 comentaris:

Gabriela ha dit...

Que lindo Helena, me imagino que la habras pasado genial. Me encantan los trabajos de Francesca, yo tengo uno de sus libros, aun no hice nada, pero son una pasada. Me encantó el hada, su peinado, está delicadisima. Y el bolso muy original.
Un beso

Pilarín ha dit...

UALA!!!! Què xula la bossa i supermaca la fadeta!!! Ja vaig pensar en vosaltres però era molt lluny de casament.

Petonets,
Pilarín

Silvia ha dit...

Helena!!!. Quina il.lusió..La veritat es que ha estat un cap de setmana genial.. Ho varem pasar molt i molt bé.
Com sempre moltes gracies per la teva companyia, doncs el curs no hagues sigut el mateix sense totes i cada una de volsatres.
Un abraçada,

Silva

Sol Mary ha dit...

Que bueno!!!! te ha quedado preciosa...ha sido un placer compartir mesa contigo!!!...aunque ya sabes que te mareamos con tanta charla!!! jajajaj...un besote y espero q nos veamos en e próximo!!!!

OlgaQuilt ha dit...

HELENA,

Molt bonica la nina hada. Un petonet guapa.

Olga

Digna ha dit...

Que maco et va quedar el bolso. Les teles que vas triar el van fer espectacular. Ho vam passar genial. I gràcies pel teu regalet.
Una abraçada.

Nuna ha dit...

Uahhhuu la fada t'ha quedat preciosa !!!! El bolso també, però ja el vaig veure acabat...

Va ser un capde perfecte ! Espero retrobar-te pel proper

Petonets

Anònim ha dit...

Prozac is a medication that will take up to five weeks to meet its maximum potential because it has to build up in the system. http://www.creerpagefacebook.com/ - prozac anxiety While it is usually association with major depressive disorder it can also be used to treat other mental health related issues. Prozac continues to be so popular that it is still consistently being prescribed more than 20 million times per year. Prozac no prescription