dilluns, 30 de maig del 2011

Papallones de ganxet

Fa uns dies em varen regalar aquestes papallones de ganxet, són fantàstiques! Ara m'he de pensar en quin treball les utilitzo: bolsos, en cortines, agulles de pit, samarretes, què podria fer?
Teniu alguna idea? 
Potser  podria fer argolles de fieltre i servirien en argolles de tovallons, com que són de colors...

S'admeten suggeriments ;-)
Gracies noies.

dijous, 26 de maig del 2011

Repte assolit! Vestit acabat!

M'ha costat una mica, perquè això del " corte i confección" jo no en tinc ni idea, però amb una mica de sentit comú he acabat el vestit de patch per la Xènia. El patró i la idea és de la revista de l'estiu de "patchwork secrets" i el vaig trobar moníssim o sigui que em vaig animar. L'original portava un volant del color del cos però com que he vist que ja li va prou llarg el guardaré per quan creixi ;-)  ( mama amb recursos). Es corda per darrera, no amb botons, sino amb cierres perquè així li podré afluixar una mica quan sigui més gran i li durarà més.
La foto de la Xènia està feta quan li feia proves i amb el mòbil i no ha quedat de gaire bona qualitat, i ara no hi ha manera de convencer-la perquè torni a jugar a fer de maniquí ...
A veure si us agrada, a mi sí, estic contenta perquè amb el meu nivell de costura encara me n'he sortit prou bé.





diumenge, 22 de maig del 2011

I més, i més samarretes

Aquestes ja són les últimes que he fet per la Xènia, amb alguns invents, per tant també són les que m'agraden menys. Després de molt provar, les que prefereixo són les de aplicació inversa, són fàcils, pràctiques de portar i més originals. Però bé, aquí van uns pastissets i dues nines. I ara, a acabar el vestit...


dissabte, 21 de maig del 2011

Sorpresa!

Fa uns dies vaig entrar al bloc d'una bona amiga, que us recomano... Niruness & co que fa obres d'art de bisuteria amb càpsules de nespresso. Li vaig proposar un intercanvi: un penjoll dels seus per un dels que faig jo amb les llaunes... i ja hi som... El penjoll sorpresa està fet, i per no posar la foto al bloc he fet una bosseta de cartulina que he trobat en un llibre de scrap. Així que poso la bosseta i taxaaaaann! Sorpresa!

Per cert... pràctic això de poder-se fer els paquets... us ho recomano. Si voleu el patró d'aquesta bossseta digueu-m'ho i us el passaré per mail.


dimecres, 18 de maig del 2011

Flors de fieltre

Poso un detall de flors de fieltre que vaig fer per alguns treballs, són simples de fer, tant sols cal anar ajuntant els pètals, fer una tira de serrell de fieltre pels estamps i les fulles en verd. Poden tenir moltes aplicacions, des d'agulles de pit, decoració de cistells, bossetes de roba per fer regals....
Hi ha moltes versions de flors d'aquest estil, aquesta només és una més, però sempre pot donar idees.


diumenge, 15 de maig del 2011

I alguna samarreta més...

Aquí van dues samarretes fàcils fàcils... una amb un apliqué invers amb un cor i l'altra amb una tulipa amb un acabat amb zig-zag a màquina. Espero que us agradin. Ara estic ficada en un altre repte un xic més difícil: un vestit de patch que vaig veure a la darrera revista de patchwork secrets, i és que no es poden tenir nenes petites... m'acabo enamorant de tot.. i aprofito que ara encara li agrada el que fa la mama ;-) Espero poder-vos ensenyar l'obra ben aviat.


dissabte, 14 de maig del 2011

Samarretes per l'estiu


Arriba la calor i el canvi d'armari ja és obligatori. I pel que fa a la meva petita Xènia encara més. Com que ja hi he trobat el gust en això de fer samarretes personalitzades, aquests darrers dies estic treballant en això, aplicacions en samarretes, o sigui que ja us podeu esperar unes quantes entrades d'aquesta temàtica ;-)
La primera és amb un dibuix de platja, i és que ja la trobo a faltar... Com que el dibuix és meu, us el posaré a la pàgina de patrons per si el voleu utilitzar.
La tècnica que he utilitzat és la més simple, a base de fiselina a dues cares i planxa amb un repunt a màquina al voltant. És la que em dona més bon resultat a l'hora de rentar la roba ( jejeje).
Aquí la teniu...


dissabte, 7 de maig del 2011

Posavasos amb una mica de natura

Aquesta manualitat tant senzilla l'he compartit amb la meva filla. Sembla que no però comporta moltes petites coses per compartir i comença per una passejada en algun entorn natural, collir flors de marge, guardar-les amb cura i assecar-les i premsar-les entre cartulines i llibres.... És divertit veure com una nena petita descobreix què els passa a les flors.... Després només es tracta de fer marcs de cartulina i utilitzar aerofix per empresonar les flors premsades i poder-les posar a la taula aquesta primavera. 

Aquí us en deixo el resultat i la idea, per passar unes bones estones...

dijous, 5 de maig del 2011

Mussols de reg

Ja feia temps que tenia ganes de fer un mussol, n'havia vist molts a la xarxa, a diferents botigues i en molts tamanys i formats. El cap de setmana passat vaig trobar unes peces de bisuteria que em varen fer pensar molt en ulls i vaig aprofitar per comprar-les i em vaig animar a fer uns mussols. 
Amb aquesta entrada estreno també una pàgina nova al bloc de tutorials i patrons. Normalment sóc jo qui agafo patrons dels demés, de revistes i llibres, tot i que a vegades els personalitzo. En aquest cas he fet els patrons jo mateixa i per això m'animo a penjar-los per compartir-los amb totes vosaltres.  A veure si ho trobeu útil....

Fins aviat


dimarts, 3 de maig del 2011

Cadira infantil

Amb aquesta cadira que vaig comprar al mercat en una parada de cistellaires tradicionals he combinat dues tècniques:

  • El decoupage amb paper decopatch: pintant la cadira de color marfil i després aplicant paper a les parts més planeres.
  • El patchwork fent un coixí amb el meu primer "log cabin" totalment autodidacta però del qual estic força contenta. He combinat robes liles que tenia d'un altre treball i que quedaven bé amb el paper aplicat a la cadira.

dilluns, 2 de maig del 2011

Regal d'aniversari

Avui m'ha arribat un regal d'aniversari que no m'esperava, del meu pare i la Loli, però sobretot d'ella que m'ha fet aquesta bufanda de ganxet just per portar en dies com aquests de primavera. És preciosa i m'encantarà portar-la... sobretot perquè té un valor immaterial incalculable. 
Moltíssimes gràcies Loli...