dilluns, 24 de gener del 2011

1a experiència patch: manta per cavall

Del tot autodidacta i gràcies a algunes indicacions de moltes de les persones que tenen penjats tutorials de patchwork a internet m'he animat a acceptar un encàrrec d'una amiga, l'Alicia, que té un cavall que es diu Avatar i necessitava una manta per sota la sella. La idea és que tingués unes butxaques per posar-hi el mòbil i altres petites coses quan anava a cavall.
Com que la sella va a sobre, he fet quadres de 25X25 cm amb un alcolxat senzill perquè tampoc tinc els estris adients a la màquina de cosir. M'he inventat les butxaques amb velcro i hi he posat una aplicació amb un cap de cavall a cadascuna. He acabat amb una bossa simple per posar la manta. La mida és de 100X75 cm.

Bé, crec que si em vull dedicar més al patch hauré de fer un curs bàsic per aprendre els acabats i la tècnica de base, em vaig trobar amb algunes dificultats pel mig. Però de fet aquesta era la condició de fer-ho... podien sortir cosetes no tant polides...

El resultat no està malament malgrat ser la meva primera experiència en aquesta tècnica, i m'ha donat ganes de provar-ho més seriosament....





3 comentaris:

Alicia Herrera ha dit...

La manta és una monada!!! no em digueu el contrari! Sap greu de fer-la servir!

De seguida que la posi damunt l'Avatar t'enviaré les fotos

Mooooooooooooltes gràcies!!!!!!!

PILAR BUJALDÓN ha dit...

Caray Helena, es una preciosidad de manta, seguro que Avatar se sentirá muy cómodo con ella encima!!! para ser de las primeras cosas que haces de patch tengo que decir que vas por muy buén camino, las ideas propias y la originalidad valen tanto como el acabado y la técnica.
¡¡¡Felicidades!!!

Alicia Herrera ha dit...

Avui he portat la manta per provar-la a l'Avatar i, com que allà al centre només hi ha homes, m'han dit de tot: que si el convertiria en un cavall gay, que si entre això i els pompoms que li poso a la brida semblarà no sé què....homes!! Els hi he dit que l'Avatar és un cavall de dona, i que el lila li queda molt bé. Helena, pensava penjar la foto aqui, però veig que no puc....te l'envio. No és gran cosa, la foto, però ens podem fer una idea. Ja li faré més quan pugui posar-li la sella..