dimecres, 2 de gener del 2019

Cosetes de nadal per a la mainada

Per aquestes festes he treballat molt poc, les ganes no hi mancaven, però el temps sí. O sigui que ens hem centrat en els més petits per a disfrutar el nadal. 
En primer lloc us presento els nostres tions, ben tous... Aquests no reben cops de bastó sino abraçades i als més petits els serveixen per a acompanyar-los a dormir. Tot i això, hi juguem a donar-los menjar, que també tenen gana!
En aquest cas he fet servir pana de ratlles marró, lli i fieltre per fer aquest entranyable personatge que és tant fàcil de fer com fer un ciclindre de roba i posar-li dues potes i barretina... 





En segon lloc uns personatges amb taps de suro reciclats han desitjat el nadal a tots els membres de la família. Els hem posat dins una caseta i envoltat de dolços i molts somriures....
Són molt senzills de fer amb els nens i queden molt divertits, cadascun amb la seva personalitat. Podeu utilitzar trossets de sobre de roba i de llana, el muntatge es realitza amb cola calenta i la cinta per penjar a l'arbre de nadal es posa amb uan agulla de cap clavada al suro.




4 comentaris:

Pilarín ha dit...

Els tiós són supermacos!!!!
I quina quantitat de ninotets bellugadissos!!!
Estàs feta tota una artista, noia!!!

BON ANY 2019 ple de projecte compartits!!!
Petonets,
Pilarín

El racó de la Sita ha dit...

Noia!!!! quin tió mes fantàstic!!! m'ha agradat molt.
Els ninotets per la canalla t'han quedat del mes divertit i una bona manera que ells aprecïin les joguines fetes a mà.
Et desitjo el millor per aquest proper 2019.
Petonets

Pilar Nadal (L'Apià-Pià) ha dit...

Són tan bonics!

Pilar Nadal (L'Apià-Pià) ha dit...

Moltes gràcies Helena pel comentari que has fet en el meu blog Mirades. Em sap greu, però el blog no em deixa contestar... un altre dia serà.