diumenge, 8 d’abril de 2018

De taula a caseta infantil...

Aquest darrer mes m'he dedicat a una creació que m'ha portat una mica de feina però molt divertida. La idea de fer una funda per una taula de menjador que la convertís en una caseta per a un infant feia temps que m'atreia i aquest mes de març l'Arnau, un nen molt especial per a mi, feia un any. Era la ocasió perfecta per obsequiar-lo amb una caseta personalitzada.

La funda de taula fa 1,80 metres per 90 cm d'ample, seguint mides de la seva taula de menjador. Això m'ha donat per molt a l'hora de poder-la adormar.
La tela de base és de cotó i totes les decoracions estàn fetes amb fieltre. De fet, està preparat per a posar i treure elements decoratius que disposen d'un velcro que permet enganxar-se. La idea és que no només es pugui posar a dins, sino que també pugui jugar a fora.

Els elements per a jugar són:

  • A la porta d'entrada hi ha una bústia on s'hi poden posar cartes, hi havia la seva postal de felicitació.
  • A la porta del darrera, que correspon al garatge, i que es pot enrrotllar per deixar-la oberta, hi ha una tira en forma de carretera amb cotxes.
  • En un dels laterals hi ha un arbre, uns testos amb flors i una caseta per ocells. Tant els fruits de l'arbre, com les flors i els ocells es poden posar i treure.
  • A l'altre lateral hi ha una tanca amb 4 animals de granja, es poden desclavar i estan fets com una titella per poder-hi interactuar. Al costat, un hort vertical amb verdures i fruites que es poden posar al cistell i recollir.
La idea de la caseta era que fós molt didàctica, que fent més elements mòbils es pugui anar ampliant i que l'Arnau pugui passar-hi forces estones.

Espero que us agradi i us doni algunes idees pels vostres treballs, jo he disfrutat molt fent-la. Us en poso alguns detalls en foto.
1 comentari:

Pilarín ha dit...

És una passada de maco aquest projecte!!! M'encanta!!! Ple de detalls que incentiven el joc. Et felicito!!!
Petonets,
Pilarín