dimecres, 27 de desembre de 2017

Petites coses per festes de nadal

El Nadal és una de les ocasions que donen més feina a les persones que, com jo, ens agrada fer detalls fets a mà. Cada any confeccionem alguns detallets per tota la família: un element per poder penjar a l'arbre de nadal o adornar la casa substitueix la felicitació de paper ( aquest any una bota de fieltre)  i sovint m'embolico a fer petits detalls en femení que sempre fan gràcia a les dones de la familia... ( cistellets de fieltre amb galetes sense gluten, saquets de roba de sac decorada, collarets i mantes amb aplicacions)

Aquest any també hem organitzat uns jocs per sortejar alguns regals que han sigut tot un èxit entre els més grans, perque en el fons a tots ens agrada jugar: 
. Un regal bomba que ens hem anat passant entre nosaltres fins que la meva filla, que no mirava, ha dit stop. El que tenia el regla se'l quedava...
. Un regal llaminer per que encertava o més s'acostava al nombre de caramels que hi havia en un pot transparent.
. Un regal al més manetes que era capaç d'obrir-lo amb manoples de cuina en poc temps...( el joc és a youtube si poseu jocs per nadal)

Espero que hagin estat uns dies ben especials per tots vosaltres, tot i que sempre cal un pensament per aquells que estan passant per moments difícils i que ens fan valorar cada moment feliç, sigui el que sigui, perque la vida són dos dies...

Bones festes!

1 comentari:

Pilarín ha dit...

Quantes cosetes boniques i quantes idees xules tens!!!
Bones Festes i Molt Bon Any Noy!!!

Petonets,
Pilarín