dimecres, 25 de gener del 2017

Esmorzar infantil monstruòs

Després de nadal tenim una data assenyalada i és el sant de la meva filla. No és que celebrem efusivament els sants, però com que el seu aniversari és a l'agost és la data escollida per celebrar-ho a classe amb els amics. A la seva escola hi ha el costum de portar esmorzar pels companys i cada any intentem fer d'aquest moment quelcom especial. 

Aquest any hem fet monstres de fieltre!
Aquests monstres són ben senzills, fets amb un rectangle de fieltre plegar i cosit pels laterals. Després l'hem girat i així ha agafat volum. La decoració de cada monstre l'ha triat la Xènia i l'hem anat enganxant les dues amb una pistola de cola calenta.

Un cop fets, aquests divertits èssers portaven a dins la xocolata que acompanyava un tall de coca. Un cop menjada la xocolata poden servir per posar mocadors de paper....

Us poso les fotos dels monstres i de com ha quedat el muntatge amb les bossetes de coca. L'hem tallat a trossos individuals i el mostre l'he enganxat amb una cinta de doble cara a la bossa perque no caigui però sigui fàcil de treure.

Espero que us agradi. La mainada ha disfrutat molt de  la sorpresa.





1 comentari:

Pilarín ha dit...

¡Quina moneria! ¡Un berenar superdivertit amb aquest monstres!!! MOLTES FELICITATS A LA XÈNIA pel seu aniversari i per ser tan bona ajudant!!!!

Una idea genial!!!!

Petonets,
Pilarín