dimarts, 23 de desembre del 2014

Bones festes i Feliç 2015

Durant tot el mes de desembre vas veient com els carrers s'omplen de llums de colors, els comerços criden a la il·lusió i el cap s'en va cap a moments feliços del passat relacionats amb la família, les celebracions vora el foc, les històries dels avis, i tantes altres coses. Coses importants que vols fer gaudir als teus fills, i potser la més important, "creure en la màgia". Més enllà descobriran com aquesta màgia la creem nosaltres mateixos i que som capaços de fer-ho durant tot l'any, i durant tota la vida.

A vegades em descuido que aquesta és la clau per fer-ho "tot" possible, i "tot" es pot resumir en "ser feliç". Ser feliç al teu dia a dia, sentir-te que creus en tot allò que fas i pel que lluites, gaudir dels somriures del teu entorn i tornar-los amb escreix, i estimar intentant deixar de banda les diferències...
Tot això que és important està en les coses petites, simples, en l'esforç i en la dedicació per a fer-les possibles. I la suma de tot això a vegades pot arribar a convertir-se en un projecte de vida.

Espero doncs que aquestes festes agafeu forces i una gran dosi de màgia perquè us serveixi durant tot l'any en les vostres creacions, reptes, projectes o senzillament moments feliços.

Un petó ben fort a tots.
Helena



1 comentari:

Pilarín ha dit...

MOLT BONES FESTES!!!!
Petonets,
Pilarín