dilluns, 9 de juliol del 2012

Fira a Girona

Aquest dissabte ha estat un dia molt especial perquè he compartit una gran part del dia amb la meva mare i hem anat a la Fira de patch a Girona. Un matí intens on he comprat algunes robes i cosetes. Però el més important, he escollit una nova màquina de cosir. La meva mare m'ha fet un GRAN REGAL, sí en majúscules, i m'ha ajudat a triar-lo. Tot i que tenia alguns models ullats, no m'ha costat massa decantar-me per la reina de les màquines, la Bernina. Potser perquè un dels meus valors és la fiabilitat de les coses fetes a consciència, o és que els venedors eren molt bons. També ha influit la mida ( i és que ara que tinc un secreter moníssim per posar les coses de costura, només faltaria que no hi entrés!)
Bromes a part, ha estat difícil, he llegit molt per internet, m'he mirat elna i alguna altra però al final un es deixa portar per la intuició i decideix.
Ja tinc ganes d'experimentar amb la nova màquina perquè estic segura que m'obrirà nous horitzons en el patch, i em facilitarà moltíssim la tasca dels més coneguts. N'espero molt. I em fa molta il·lusió tenir la millor mama del món;-), que el millor regal que m'ha fet és estar amb mi, acompanyar-me en el sinuòs camí de la vida i facilitar-me, tant com ha pogut, les eines per a fer possible els meus somnis.
GRÀCIES MAMA!



4 comentaris:

Mireia Llorca ha dit...

Tens una mare genial. Les dues sou genials. Molts petons a tota la familia ;)

Mireia.

Silvia ha dit...

Que le disfrutis Helena!!!. Veurem coses precioses fetes amb aquesta máquina tan genial!!!.
Una abraçaa

tinabarbano@gmail.com ha dit...

jo tambe vaig anar el dissabte, com m'haria agradat veurat i coneixer,
potser ens en d'avisar dels eventos jeje. disfruta sempre de ta mare.
feliçitats per la maquina. hi ha ens ensenyares les cosetes cosides amb ella. petons tina

PNA ha dit...

La teva companyia, les teves paraules, el teu somriure i tantes i tantes coses més... són el millor REGAL que m'ha fet la vida!!
L'apia pia

En un caire més material, cal dir que l'Helena em va regalar la meva primera màquina de cosir i em va engrescar a fer-la servir, cosa que no havia fet mai la meva mare...
coses de la vida...