dissabte, 3 de desembre del 2011

El club de los viernes


He passat un parell de setmanes poc actives pel que respecta a la costura, no he anat a classes de patch perque tenia reunions a la tarda i he tingut pocs moments per a mi. Malgrat tot he estat llegint " El club de los viernes", em venia de gust una novela em permetés unes estones d'evasió del dia a dia. És una bona novela escrita amb el llenguatge dels sentiments i podriem dir, en femení. No és una novetat, o sigui que potser moltes de vosaltres ja l'heu llegida i també les noveles que la segueixen, però en tot cas em venia de gust posar-ho al bloc. 

El punt de trobada en una botiga de llanes, com es relaciona en una mateixa persona la manera de fer les labors amb la manera de prendre decisions a la vida és una bona metàfora. És difícil no trobar-se identificat, ni que sigui en una ínfima part de la vida o la manera de pensar d'alguna de les protagonistes de la novela, i si no és així, tens un sentiment de comprensió mútua que poques obres me l'han fet sentir.
En fi, us la recomano, jo ja estic a punt de començar la segona part, però abans... uf! em queden tantes coses per fer per Nadal!!!! Agrrrrr... no sé si ho acabaré!

2 comentaris:

Gabriela ha dit...

Es una novela preciosa!
Hi ha una segona part, pero encara no la he llegit.
Un petó.

Florin ha dit...

Jo no la he llegit, però tothom que sé que ho ha fet, diu el mateix!!!
Un aabraçada,