dijous, 23 de juny del 2011

Farcells a la japonesa

Aquests dies he estat investigant el furoshiki, l'art japonès d'embolicar les coses amb un mocador per regalar o transportar. Vaja, un farcell, dels que feien els nostres avis a Catalunya però amb mooooltes més variants. La base és una roba quadrada, que pot ser de diferents mides i teixits segons per a què es vulgui fer servir. Hi ha infinitat de maneres de plegar-lo, igual que els pareos, segons el que s'hi posa a dins. Podem fer des d'un bolso ben modern a fer-lo servir d'embolcall per a qualsevol regal.  I reutilitzable i ben ecològic!
Podeu trobar vàries pàgines a internet que parlen del tema, us en poso una, per si us pica la curiositat i voleu utilitzar alguna de les robes que teniu a casa per a aquestes coses...

3 comentaris:

mayninetes ha dit...

hola maca!! vaig veure un tutorial fa un temps on explicava com fe-los....no sabia d'on venia la historia......
molt chulo!! gracies!!!
la samarreta groga de laltre entrada es una cucada!! ;)

Educación Extra de 0 a 6 años ha dit...

Hola Helena!
I es que les coses de sempre . . . no moriran!! I hem de pensar en verd, en reutilitzar i reciclar, encara que ja se que a tu no t'ho haig d'explicar, que tu ja ho tens clarisim. Tots els petits gestos compten!
Una Abraçada

PILAR BUJALDÓN ha dit...

Es verdad en la simplicidad está la pureza, y los japoneses de eso saben mucho. ya pasaré a investigar esa página...por cierto los dos últimos trabajos que has publicado son muy buenosy bonitos, la bolsita para el ganchillo y el bolso, blanco y negro.
Petóns!!!