dissabte, 12 de març del 2011

Ordenem les coses al cotxe....

Amb mainada a casa és fàcil trobar-se un dia amb mil i una coses al cotxe: joguines, aigua, mocadors... I qualsevol s'assenta al seient del darrera!
Hi ha moltes solucions que es poden comprar a les botigues, i en base a això i alguns patrons d'un llibre he fet la meva pròpia sol·lució: aquest organitzador de joguines pel cotxe està fet amb una loneta fina i forrat de roba de rus amb una capa impermeable. A la part superior una tira de roba amb goma a dins per penjar-lo al seient del davant i a la part de baix dues tires més amb una civella per lligar-lo a sota el seient de davant.
Hi ha dos nivell de butxaques de diferents mides, i el toc personal de la Xènia, que hi va voler planxar una aplicació de Mickey i una papallona.

A conjunt he fet un petit necesser de Tilda amb la mateixa roba que ens serveix per posar-hi coses petites i tancar-les amb una cremallera. El forro del necesser també és impermeable.

L'objectiu era fer un organitzador pràctic i la veritat és que serveix molt, no hi hem posat aplicacions i l'hem adornat gaire perquè acaba força brut i cal rentar-lo sovint....