diumenge, 13 de novembre del 2022

Decoració per aniversari temàtic sobre els indis

 Des de petita sempre m'ha agradat preparar festes d'aniversai, no és una cosa que faci gaire sovint, sobretot ara que la meva filla és més gran. Però tenir una nena petita a la família disposada a fer una festa genial motiva per a treballar en una festa temàtica. Com sempre, un dels  meus criteris preferents és reciclatge de les coses que tinguem a prop abans de comprar els elements. I així ho he fet.

En aquest cas per a 20 nens i nenes d'edats diverses però centrades en els 6 anys de la proagonista de la festa. La decoració de la festa té dos espais diferenciats: un espai per a berenar ( bufet i taula) i un espai per a jocs. 

L'inici de la festa comença en una taula de benvinguda on hi ha collarets indis amb noms indis i el seu significat, cintes amb plomes per a poder-se sentir com un indi des del primer moment. Tots aquests elements estan fets amb feltre i plomes de colors Al costat les bossetes de gominoles i regalets d'agraiment. Algunes d'elles tipus craft amb una etiqueta de benvinguda i una fletxa feta amb una palla de begudes i goma eva que serveix per a tamcar la bossa. Entre els elements de benviguda la corana d'aniversari de l'anfitriona que en aquest cas té forma de princesa india amb un collaret a conjunt. La corona està feta amb una diadema de base per tal que sigui és còmoda i també està feta amb feltre.

L'espai per a jocs està pensat amb un tipi central fet amb palets i un llençol tenyit. Els coixins disposats en rotllana per a no passar pfred sentant-nos a terra estan fets amb una màrfega de gimnàs tallada i amb uns llanes de serrells als extrems. A l'espai hi ha una foguera central de cartró i un totem fet amb 4 caixes de cartró. Aquestes han anat molt bé per posar totes les coses elaborades per la festa. Els dibuixos del totem estan fets amb cartulines de colors retallades i rotuladors permanents.

L'espai per a berenar és un bufet amb plats t’estimo molt!àtics com els de la taula i un element amb el nom d ela protagonista fet amb una caixa de cartró pintada en daurat i alguns elemens decoratius indis impresos. La caixa té lluns leds a dins. Alhora, com a eix central de la taula de berenar un atrapasomnis fet amb un aro de gimnàstica pintat de daurat i moltes cintes de colors acompanyat de dos globus amb l'animal preferit de la protagonista de la festa. La taula de berenar, amb vaixella t’estimo molt!àtica d'animals tribals té a cada lloc una cartulina amb el nom dels indis presents a la festa que coincideix amb els collarets de cadsacu.

Com que una imatge val més que tota una redacció, us passo les fotos dels elements i d'alguns racons de la festa. ESpero que us pugui donar idees i puguin servir i gual que les que he trobat jo a les xarxes i que m'han anat molt bé per posar-m'hi.



















1 comentari:

Pilarín ha dit...

Quina preciositat de decoració!!! T'ha quedat genial!!!! Quina feinada per tots els detallets supermacos que has fet!!!
Petonets,
Pilarín