dimecres, 25 de gener del 2017

Esmorzar infantil monstruòs

Després de nadal tenim una data assenyalada i és el sant de la meva filla. No és que celebrem efusivament els sants, però com que el seu aniversari és a l'agost és la data escollida per celebrar-ho a classe amb els amics. A la seva escola hi ha el costum de portar esmorzar pels companys i cada any intentem fer d'aquest moment quelcom especial. 

Aquest any hem fet monstres de fieltre!
Aquests monstres són ben senzills, fets amb un rectangle de fieltre plegar i cosit pels laterals. Després l'hem girat i així ha agafat volum. La decoració de cada monstre l'ha triat la Xènia i l'hem anat enganxant les dues amb una pistola de cola calenta.

Un cop fets, aquests divertits èssers portaven a dins la xocolata que acompanyava un tall de coca. Un cop menjada la xocolata poden servir per posar mocadors de paper....

Us poso les fotos dels monstres i de com ha quedat el muntatge amb les bossetes de coca. L'hem tallat a trossos individuals i el mostre l'he enganxat amb una cinta de doble cara a la bossa perque no caigui però sigui fàcil de treure.

Espero que us agradi. La mainada ha disfrutat molt de  la sorpresa.





dissabte, 14 de gener del 2017

Ben calentó amb aquesta manta d'estrella

Ja feia temps que la vaig trobar per internet, en el blog COSIENDO Y APRENDIENDO on us deixo l'ENLLAÇ DEL TUTORIAL, i em va encantar. Ara que hi ha una nena petita per poder mimar a la família no tenia excusa! Aquí la teniu:
És una manta feta amb roba polar força peluda. Permet embolicar el nadó de manera molt fàcil i sense mànigues mi botons, pe`ro incorpora l'espai per a bracets i cames i un gorro en un " tot en u" molt original.
He fet el patró a partir de les indicacions de l'enllaç i he adaptat una mica els acabats amb punt de festó amb llana i tres cors de ganxet com si fossin botons. 
A veure com la trobeu...



dilluns, 9 de gener del 2017

Decorar amb paper...

Avui us poso un parelll de detalls que vaig regalar per nadal, amb una tècnica senzilla però amb resultats molt espectaculars, la de forrar amb paper de scrap.
Una d'elles és una caixa en forma de planxa que em va semblar molt original per posar bombons. L'altra una lletra per l'habitació d'una nena...
Embolicar amb celofan transparent m'agrada, perquè protegeix el regal i es pot veure sense desembolicar, així que vaig envoltar-los de plàstic....