dijous, 13 de febrer del 2014

Personalitzar per algú especial

Aprofito que ens acostem a Sant Valentí per posar-vos una personalització d'un bloc de notes. La tècnica, la mateixa de scrap que vaig provant ultimament. 
Espero que us agradi... perque cadascu de nosaltres som especials, únics, i està bé que qualsevol dia, sense necessitat d'excusa ni raó, ho diguem a tots aquells que ens estimem.
I els dies assenyalats, tot i que molt comercials, sempre ajuden a fer-nos recordar aquestes coses....




diumenge, 9 de febrer del 2014

Bloc de notes scrap

Aquest treball l'he fet per aprofitar la carpeta que era d'una companyia de telèfons. L'he fet servir de base, tota forrada i substituint el caixetí de dins i hi he afegit un bloc de notes.
Per fer la caixa he utilitzar segells de "Magnolia" pintats amb llapissos aquarelables i papers amb predominància lila i rosats. Un segell en 3D posat en relleu a tres capes i un titol amb embossing.

La part de dins també és ben senzilla, com la llibreta de dins. Aquesta darrera l'he fet amb un bloc que he foradat i les cobertes amb cartrons forrats amb colors dels mateixos tons de la carpeta. A dins el bloc hi ha dos separadors amb pestanyes, però no els he decorat quasi gens per no augmentar el gruix que ja era justat per deixar tancar la carpeta.

A veure si us agrada...




divendres, 7 de febrer del 2014

Collarets amb restes de fieltre

Aquest collaret, amb un petit recipient per posar joies de fieltre no li calen paraules. És simple i no pesa gens, perfecte per fer un regal o detallet d'hivern.


Caixa de llum

Val més que no us expliqui el temps que he estat per fer aquesta caixa de llum... uf! quan no em faltava una cosa, no trobava l'altra o hi havia altres treballs per fer més urgents...
Però ja està feta, la base és una caixa de vi de fusta. Primer de tot pintada de blanc i després forrada amb un paper decopatch. Amb un petit flourescent dels que d'endollen com si fossin una làmpara clavat a dins i substituint la tapa per una tapa tallada a mida de metacrilat fumat... i ja està. A punt per calcar dibuixos i patrons sense haver d'anar a la finestra!

Un consell: si us interessa fer-la, aneu a buscar primer el tipus de llum que hi voleu posar a dins i després escolliu la caixa. Em va costar una mica trobar-ne un, amb llum freda, i que fos de la mida adequada...