divendres, 29 de novembre del 2013

Nines per a llapis

Aprofitant que tenia material per casa vaig fer, amb la meva filla, una col·lecció de nines per a posar als llapisssos. No hi tinc massa traça, i crec que eviaré de fer-les complicades un altra vegada, però fer les més sezilletes és gràciòs i un regal per a nens i nenes molt divertit.
El patró l'he trobat per internet, n'hi ha força classes.





dimarts, 26 de novembre del 2013

Les mostres de la família

A casa la meva àvia, una casa de la qual em penso que fins ara no hi havia sortit mai res, hi hem trobat un tresor: un album de mostres que sembla ser de la meva besavia, tot i que no hi posa res però sabent que era aficionada a les labors. Ha estat com la descoberta d'un tresor antic, totes les seves pàgines deuen tenir una història, llàstima que no la podem saber. Tanmateix, només admirar-lo ja et transporta anys enrere.
M'agrada compartir-ne algunes pàgines amb vosaltres....









dimecres, 20 de novembre del 2013

Un conillet de foami per posar llapissos

Aquest conillet elvaig fer en un curs monogràfic de foami. La forma de la cara del conill i les potes ja les podeu trobar fetes de manera que és molt més fàcil i ràpid fer el treball. Al mercat trobareu motlles de molts animals.
És la primera vegada que utilitzo foamy de tovallola i el trobo molt agradable. La meva filla l'ha trobat genial, potser us pot servir per un regal infantil.



diumenge, 17 de novembre del 2013

Caixa per material costura

Avui us poso una caixa decorada amb decoupage i una mica de cartonnage i scrap per a fer-hi un aparador dedicat a la costura. He forrat la caixa amb roba i l'he acabat amb una cinta. El vidre de la tapa l'he ytapat amb un cartró forrat de roba i paper. A sobre un aploma, uns segelles vintage, un botó i alguna coseta més per fer referència a la costura. També de donat volum en aquest paper decopatch amb una cinta adhesiva de puntes i uns botos.
Espero que us agradi.... Bona setmana!