dimarts, 21 d’agost del 2012

Anells de ganxet

Aquest anells són un regal de la Margarita, sempre fa coses de ganxet molt originals i la bisuteria amb aquesta tècnica no és una excepció. Ella diu que són molt fàcils de fer.... no sé, per les que feu ganxet aquí us poso la foto a veure si us en venen ganes  ;-)


dilluns, 20 d’agost del 2012

Braçalets de curculles

Aquest mes és un mes de platja i us passo una activitat que és molt divertida de fer amb les nenes. 
Hem recollit curculles a la platja, i si us fixeu bé, n'hi ha que tenen un forat ben rodonet. Doncs hem acumula el màxim d'exemplars amb aquesta característica. Llavors a casa hem practicat les seriacions fent dissenys de braçalets que combinen les curculles amb boles de bisuteria que acumulem de collarets vells o trencats.
Et voilà! ja tenim uns braçalets estiuencs i un parell d'hores de sol passades...
Espero que us serveixi.


dissabte, 18 d’agost del 2012

Dies de platja, aprofitem els regals del mar

Aquests dies de calor i platja vé de gust passejar-hi i recollir curculles que després allarguen les bones estones a casa i fent coses que apropen el mar a la taula. D'aquí en surt aquest centre de taula, ben senzill. Una plata forrada de roba, unes curculles ben clavades i reciclant unes llaunes de tonyina amb roba i curculles més petites. Un treball simple, per a dies de calor que no vé de gust posar-se a fer coses més entretingudes.



dimarts, 14 d’agost del 2012

Ocellets Anne Pia

Aquests ocellets per posar als testos de els flors és un detall que vaig fer l'altre dia a uns amics. Els vaig muntar en un petit test de terrissa forrat amb decoupage i omplert de sorra. Els vaig trobar graciosos, són del llibre L'Univers Enchanteur d'Anne-Pia, un llibre fantàstic per a ninots i decoració country o rústica.



dijous, 9 d’agost del 2012

Sal Duende Jacinto

Em venia molt de gust participar a aquest sal d'estiu de la Nohemi, els ninots que fa de tipus country m'agraden molt, els trobo encatadors, i aquest em va fer molta gràcia. Aquí el teniu: el Duende Jacinto que potser a casa li canviem el nom. Em podeu ajudar i proposar-ne algun...