dissabte, 30 de juny del 2012

Uuuuhhhh! fantasmes

Amb la meva filla hem fet juntes el dibuix d'aquesta samarreta, vaig veure ja fa temps la idea navegant per internet i ho vaig trobar divertit, tot i que no era en una samarreta. Com que en teniem una de negra que no tenia cap gràcia doncs ens varem atrevir.
En primer lloc cal pintar la planta dels peus amb pintura de roba, que servirà de tampó per fer la forma, un cop sec es repassa amb pintura en vàries capes i es dibuixen els ulls. És fàcil i un fart de riure, sobretot per les pessigolles a l'hora de pintar els peus ;-)
Espero que us agradi la idea ...


dissabte, 23 de juny del 2012

Per un berenar ecològic

Aquesta idea la vaig treure d'un bloc fantàstic: Decora, recicla i imagina, i de diferents models que hi ha al mercat per a embolicar entrepans i així evitar utilitzar paper d'alumini. És tant simple com un quadrat de 25cm de costat forrat amb un tall  d'estovalles impermeable de color blanc. Una goma i un botó serviran per tancar el paquet. La mida és ideal per la mida de pa de motllo o entrepà petit que acostumen a portar els nens.
Ara que he provat la base, provaré algunes variacions amb velcro a veure com funciona...
Pels regalets també es poden personalitzar amb aplicacions, però jo de moment no ho he fet perque he de veure si al utilitzar-los és fàcil de rentar.... Anirem provant, però de moment us passo la idea.





divendres, 15 de juny del 2012

Petit neceser primavera

Aquest és un necesser que també he fet per fer un detallet, el patró és de la Francesca Ogliari, de Shabby home, que sempre té propostes senzilles i elegants als seus llibres.
La papallona és de Tilda, hi he posat una agulla per poder-la treure del necesser i posar.la per adornar qualsevol altra cosa.
Demà a Verges! Tinc un dia complicat però a veure si m'hi puc escapar a la tarda ben aviadet... encara que només sigui una estoneta ;-)
Molta sort a les organitzadores, farà bon temps i segur que quedarà genial.


dimarts, 12 de juny del 2012

Bolso bandolera

Per fi he tornat! Després d'un parell de mesos sense poder fer massa res, m'hi he tornat a posar! No sé si és que la Fira de Verges ja és a la vista i això dóna ànims o què però aquest cap de setmana he fet algunes cosetes.
Primer de tot el Bolso bandolera del sal que va organitzar la Pilar. L'he regalat a la tutora de la Xènia que està a la colla castellera i li agrada molt aquesta temàtica. He afegit una aplicació del tema que he dibuixat jo mateixa.
El trobo molt pràctic, no descarto de fer-me'n un per a mi. Gràcies Pilar pel tutorial ;-)