dijous, 22 de març del 2012

Bolso per a dos usos

Aquest bolso l'he fet per la meva mare, el volia per posar carpetes i papers i amb aquest model pot servir per això, però també es pot omplir més i portar-lo com a bossa d'anar a comprar.
per aquelles que els agrada omplir molt el bolso ;-)
La roba m'agrada especialment, els colors són molt portables i crec que lliguen per a totes les estacions, però sobretot per a mig temps.




dissabte, 17 de març del 2012

Abelles Tilda

Amb la primavera i el nou llibre de Tilda al mercat ja he començat a veure aquestes petites abelles en alguns dels vostres blocs. M'han agradat i ja estan guarnint algunes de les meves plantes. 
La taronja és la meva, la de flors de la meva filla. Hi hem fet els ulls però a hores d'ara ella ja ha acabat fent-li una bocassa somrient, jajaja. Però al final, és la seva manera de personalitzar tot allò que fem, i m'agrada perquè així alimentem la seva creativitat, i això és bo.



Funda llibreta redwork

Fa unnes setmanes us vaig posar un brodat redwork amb una nina molt bonica. Doncs ja ha trobat al seu lloc: en una funda per l'agenda de telèfons de la meva àvia. Està contentíssima. I jo també de que ho estigui ;-)



dimecres, 14 de març del 2012

Regals de ganxet i mitja

La última entrada del dia, és que portava dies sense novetats,  us poso dos regals que m'han fet:
- Un jersei per la Xènia que li ha fet la seva àvia, moníssim i ideal per aquest temps.
- Un detallet per al quarto de bany, un sabó amb una funda de ganxet molt original. Fa molta olor i queda original.





Cistell reciclat infantil

Aquest cistellet l'hem fet amb la Xènia amb dues oueres d'ous de guatlla, pintades amb tempera de colors i amb acabats amb una cinta rosa, el color preferit de la meva filla. Hi farem flos de plàstic o de paper i quedarà ben primaveral. També pot servir de fanalet, posant una llanterna a dins fa llum de colors.
Una idea per passar una tarda...



Coixí rag quilt

Aquest és el coixí que ha sortit de les restes de roba del rag quilt, és petitet però queda prou mono al sofà
Després de rentar-lo ha quedat més suau i molt millor.


dimarts, 6 de març del 2012

Rag Quilt

Les franeles que em van regalar per Nadal ja han donat el seu fruit. Feia temps que em temptava de fer un rag quilt i això n'ha sortit! De colors de terrosos perque queda bé amb el sofà i amb quadres una miqueta grans ( per anar més ràpid, jejeje).
Amb alguns retalls que em queden, aviat uns ensenyaré un petit coixí a conjunt.