dimarts, 28 de febrer del 2012

Treballs nostàlgics amb cassets

He estat buscant com reutilitzar cintes de casset velles. Per internet hi ha moltes opcions de manualitats, que us aniré posant de mica en mica quan vagi provant.
Avui un parell de coses que m'agraden especialment:
- Una làmpara amb cassets, feta amb una base de cartró pluma i escollint cassets transparents i caixes transparents. Cal primer de tot netejar-los d'etiquetes i després amb una cola per a plàstics durs, un mitja horeta.... i llestos! Us la poso encesa i apagada perquè en veieu l'efecte. Trobo que queda molt bé en habitacions de joves o despatxos o sales al costat d'aparells moderns....

- L'altra foto és amb dues cosetes de collita pròpia: un pot per a posar bolis i una caixa. Només he fet servir caixes de casset i hi he substituit les caràtules originals per fotos que m'agradaven extretes de revistes. El pot també té una base de cartró pluma, però la caixa té com a base una caixa de casset. A la tapa hi he enganxat un tall de cinta per poder obrir-la més còmodament. 

Bé, a veure si us agrada i us dóna idees per si en teniu per casa de cassets...





diumenge, 26 de febrer del 2012

Decoupage per reciclar pots

Aquestes setmanes he fet poca cosa, no tinc ni temps de poder mirar els vostres blocs, espero que la setmana vinent s'arregli tot plegat. Us poso uns pots de xocolata en pols i un altre de detergent llevataques que he reciclat per guardar-hi coses, algun ha quedat força resultón. Evidentment m'els parteixo amb la Xènia, ja no sé qui té més cosetes per guardar ;-)
També he aprofitat per rentar-li la cara a la regadora de mettll que tenia a la terrassa, una capa de pintura en espray i un tovalló fan miracles...







diumenge, 19 de febrer del 2012

Amb una mica de retard però aquesta setmana era adient fer algun cor i que aparagués per casa. Aquests són de plàstic i forrats amb roba i cintes, de moment estàn en una safata sobre una tauleta, però es poden penjar i segurament trobarem un altre lloc per a ells.

Espero que hagiu passat un BON CARNAVAL els que ho celebreu ;-)


Premis

Gràcies Cristina per aquests premis,  com tu dius és una feinada passar-los, però a veure si els propers dies m'hi puc posar i passar-los.



dimecres, 15 de febrer del 2012

Proves amb redwork

No havia provat mai brodar en vermell i els dibuixos que ens va proposar la Marian al seu bloc em varen encantar , no us perdeu el link, i m'hi vaig posar de seguida amb material que ja tenia per casa, trobo aquestes nines entranyables. Ara hauré de pensar amb què la combino i què en faig...
Aquests dies amb la grip em costa una mica pensar, a veure si a finsals de setmana m'hi poso...



Caixa mocadors amb decoupage

Us poso una caixa de mocadors que vaig fer amb paper decopatch, és una marca que m'agrada força pel que fa als dissenys de papers que té. Vaig fer-hi una acabats amb cinta a conjunt.


divendres, 3 de febrer del 2012

Sal àvia acabat

M'hi he posat molt tard, però per fi ha acabat l'àvia del SAL. La trobo divertidíssima i ja tinc ganes de fer-li la parella. L'he fet una mica més petita que els patrons originals i ha quedat perfecte per assentar-la en aquest banc de mimbre miniatura que tenia.
Com veieu, està ben aficionada al ganxet, com la Pepa, jejeje.
De fet em fa pensar en la meva besàvia , l'àvia vella que jo li deia, vivia sola i feia sempre coses de ganxet, tinc colxes, flors, tapetes i moltes puntes que ara utilitzo per als meus treballs de patch. Era una dona trempada i molt autònoma que sempre tenia a punt les galetes "príncipe" per quan anava a veure-la ;-).
Bona fred a totes! Aprofiteu el cap de setmana per casa ;-)