dilluns, 30 de gener del 2012

Costura ordenada

Aquesta és la última entrada per ensenyar-vos cosetes que havia fet per regalar per nadal. En aquest cas és una funda per posar agulles de ganxet, una funda de tisores i un coixí d'agulles de conjunt. El disseny és senzill però la idea era que fos pràctic i crec que serà així.






dimarts, 24 de gener del 2012

Marc de fotos decoupage

Aquest marc el vaig fer amb una base de cartró que ja era per decorar, paper decopatch i algunes enganxines per tenir un marc de fotos ben romàntic i senzill. El vaig comprar a Aldi, n'havia d'haver agafat un altre... però n'he vist semblants de la mateixa casa decopatch que estan molt bé.



dilluns, 23 de gener del 2012

Moneders de butxaca

Aquests petits moneders formaven part dels meus detallets de Nadal, els vaig treure d'un tutorial d'un bloc i algunes de vosaltres ja els heu fet. En comptes de fer-los amb boata i dos cercles de roba jo ho he fet amb fieltre per dins, hi dóna consistència i queda ben acabat . En el mateix bloc hi trobareu altres tutorials molt interessants.
Us passo el link del tutorial



diumenge, 22 de gener del 2012

Bolso per festes

Avui us poso un bolso que vaig fer per aquestes festes, és de roba de llana negra i està fet del coll d'un abric. Era un coll enorme que vaig descosir i com que quedava un rectagle prou interesssant de roba vaig fer-ne aquesta cartera amb dos compartiments. Una mica de punta com a detall i un botó forrat, ben simple. Amb cordons trenats vaig fer la nansa per penjar i llestos. 
Ja sabeu que m'encanta transformar i reutilitzar les coses, i aquest treball el considero prou ben aconseguit.



diumenge, 15 de gener del 2012

Un repte per a la història

Aquestes darreres setmanes he trobat un objecte de la família que serà un dels meus reptes per aquests propers mesos: un marc per a brodar de la meva besàvia. A la base hi ha el seu nom: Pilar Novell i l'any 1910. Està en força mal estat, i tampoc sé si l'utilitzaré massa, però em faria molta llàstima que els corcs l'acabessin de fer malbé. O sigui que restaurar-lo, ni que sigui per decoració, és un dels meus reptes aquest any; a més de millorar en fotografia ( els reis m'han portat un curs), i algunes altres coses...

Espero que vsaltres en tingueu molts de reptes, ajuden molt a anar passar el dia a dia ;-)




dimecres, 11 de gener del 2012

Marcs de fotos

Aquí us poso uns marcs de fotos que he recuperat de manera molt senzilla, forrant-los amb boata i roba. La part de darrera l'ha acabat amb fieltre perquè quedi més polit. Cadascun un petit detallet i llestos!
Es poden treballar molt més, fent algun bloc de patch amb diferents robes o amb alguna aplicació. Com que jo els vaig fer sense temps vaig intentar que les robes ja fossin originals en elles mateixes.





divendres, 6 de gener del 2012

Fanalet

Amb la llum del fanalet
aniré a esperar els tres reis
vull que em portin moltes coses
PAU i JOIA a tots els nens


Espero que els reis us hagin portat molts regals, però sobretot un sac ple d'il·lusió per què pogueu fer servir durant tot l'any.

dimecres, 4 de gener del 2012

Útil per l'hivern

Amb les postals de nadal varem ajuntar un petit regalet també fet a casa, una capseta de crema de cacau pels llavis. Està feta amb la recepta de l'Alicia, una amiga i companya de feina que és genial fent cremes i olis naturals. Està feta amb oli d'avellanes, oli de calèndula i cera d'abelles. De fet és senzill, es tracta de desfer la cera i afegir-hi l'oli remenant bé perquè quedi mes o menys cremòs, la solidesa va a gustos. Jo portava un temps guardant taps de les ampolles de suc i begudes i en vaig fer caixetes, que vaig decorar amb adhesius de scrap amb volum. Tot plegat un detallet que servirà molt ara que fa fred...

Gràcies Alicia per la idea ;-) va generar molta sorpresa entre tots. Espero que a totes vosaltres us serveixi...

He trobat alguna recepta complerta i diferent per internet cliqueu aquí





dilluns, 2 de gener del 2012

Per als dies de fred

Amb aquest treball he recuperat un parell de mantes i peces de llana que serviran per a abrigar a dues dones una mica fredoliques al sofà ;-). Un dels ponxos de color verd, més suau i amb una aplicació de papallona. L'altre negre amb unes flors de yo-yo en vermell i blanc perquè destaquin. Treballets just per a fer servir a l'hivern...