dimecres, 27 d’abril del 2011

Penjolls amb llaunes

Aquest cap de setmana he acabat alguns penjolls més fets amb la part inferior de es llaunes de beguda. Teniu el tutorial linkat a la primera entrada sobre això. Aquesta vegada els he fet en serie i per regalar a les meves companyes de feina. La tècnica és simple, basada en el decoupage amb tovallons de paper i pintant l'alumini amb pintura en spray de base ( sobretot per la part del darrere).
Ara toca fer experiments i alguns canvis per fer exemplars més originals, si ho aconsegueixo, us ho explicaré.


dissabte, 23 d’abril del 2011

Bon Sant Jordi a tots!

Ahir al vespre no hagués anat a dormir tranquila sense començar a fer alguna cosa per Sant Jordi, semblava com si faltés alguna cosa... I em vaig posar a fer aquestes roses, amb patrons de Tilda, que he acabat aquest matí. 
Tot i que ja tenen destinatària, la versió virtual és per a tots vosaltres, per desitjar-vos una feliç diada de Sant Jordi, que la disfruteu molt, malgrat la pluja.




divendres, 22 d’abril del 2011

Samarreta amb aplicació

Aquesta és la última samarreta amb appliqué que he fet per la Xènia. Aquest mussol m'agradava molt, el vaig treure d'un llibre d'appliqués on es posava en una cortina, amb versió dia ( el mussol mig adormit), i en versió nit,( amb el mussol ben despert). Esperant a veure com ho puc aplicar en una cortina, de moment l'he fet a la samarreta.



dimecres, 20 d’abril del 2011

KDD a Torroella

No és una primícia, perquè ja ha estat relatat a molt blocs de la xarxa, però em feia il·lusió fer un petit post sobre la meva primera kdd, després de poc temps posada en aquest món del patch i les manualitats. 
Tinc molt per aprendre, però espero que molt temps de davant, per aconseguir dominar moltes de les tècniques que les meves noves companyes utilitzen en els seus treballs.

M'ha encantat passar una tarda tan genial compartint aficions, anant a visitar una botigueta de scrap de Torroella ( a la qual quasi totes varem fer algunes compres) i l'experiència de l'intercanvi de regals.
Ara tinc molts més blocs pr seguir i estic més motivada que mai a anar fent cosetes i penjar-les al meu.
Aquí us poso una foto de la part material que em vaig endur a casa, però el més important va ser els moments d'il·lusió i de tendresa de la tarda que va ser gràcies a la simpatia i el bon rollo de totes plegades.

Gràcies a totes!!!

diumenge, 17 d’abril del 2011

Flors a la solapa....

Amb la primavera, Sant Jordi a prop i ara que tornen els colors al nostre vestuari, he tingut ganes de fer agulles de pit, però també per enganxar als mocadors, als bolsos o a molts altres llocs...
Les primeres han estat un encàrreg de la meva àvia, amb uns colors concrets per a la seva camisa d'anar a ballar. Les demés han estat proves fetes amb fieltre, així com unes roses fetes amb la roba d'una samarreta rosa. Diferents models, colors ... que donen ganes de seguir fent volar la imaginació i acabar amb una safata plena de flors imitant els camps que podem veure en les nostres passejades.

Aquí us les deixo, un esbòs de primavera.... ;-)




dissabte, 16 d’abril del 2011

Reutilitzant faldilles

Un altre bolso fet a partir d'una faldilla. En aquest cas era de punt i he hagut de posar-hi un forro de roba una mica consistent, i una nansa feta amb roba de cotó marró i a dins una cinta de fer cortines que li dóna consistència. Aquests bolsos van perfecte per a l'estiu, són divertits i alegres. Jo li he regalat a una bona amiga perquè des de que vaig veure la roba ja vaig pensar que havia de ser per ella.

dimarts, 12 d’abril del 2011

S'acosta la Pasqua

Ja s'acosta setmana santa i a casa hi posem alguns detallets que ho recorden. Amb fieltre taronja he fet una panera de base adornada amb una rosella també de fieltre. A dins, uns quants ous petits pintats que està covant una gallineta country. Aquest és el nostre centre de taula per aquests dies.
I ara, a encarregar la mona!!!!


diumenge, 10 d’abril del 2011

Bolso de primavera

Avui, amb aquest bon temps, em vé molt de gust posar al meu bloc un treball que fa pensar en la primavera. Aquest bolso està fet amb la roba d'una faldilla de seda que tenia des de fa molt temps i no portava, Hi havia una part de la faldilla amb colors pintats a mà que feien la roba ideal per reutilitzar.
Ela patrons de base són d'un bolso de Tilda, però amb alguns canvis perquè hi he posat cremallera i les nanses llargues per poder penjar.
M'agrada reutilitzar robes i coses, trobo que a part de pràctic és una qüestió sentimental, sobretot quan es tracta de roba que passa de moda però encara t'agrada...

dijous, 7 d’abril del 2011

Aplicacions en samarretes

Amb el canvi de temporada venen ganes de renovar vestuari i tenia algunes samarretes llises per adornar. Aquí en teniu dues, una és una aplicació de la Kitty feta amb fiselina i un repunt a màquina al voltant. L'altra són dues flors fetes amb una aplicació inversa, és a dir, es posa la roba a la part del darrera de la samarreta, es fa un repunt amb la forma de flor i un cop fet es talla la samarreta per deixar que es vegi la roba de sota. Perquè no es desfili, he tallat la roba de cotó amb tisores en zig-zag.

Les aplicacions d'aquest tipus són relativament fàcils de fer, permeten poder utilitzar retalls petits de roba que a vegades sobren de treballs més grans i, amb una mica d'imaginació, fan miracles al vestuari ....

dimecres, 6 d’abril del 2011

Flors reciclades per als testos

La idea d'aquestes flors la vaif treure del bloc " Mi casita encantada" i em va agradar tant per reciclar com per poder fer com a manualitat infantil.
La base és la part superior d'una ampolla d'aigua que es talla en forma de flor. Amb adhesiu en espray s'hi enganxa la roba i amb tisores en zig.zag es talla a la mida de la forma de la flor tallada en l'ampolla. El centre de la flor es fa forrant el tap de l'ampolla i tornant-lo a tancar. Amb un palillo de menjar  xinès que he introduït al coll de l'ampolla fent un forat a mida la flor queda perfecta per clavar als testos, ara que alguns encara no estan florits...
A la Xènia li agrada compartir treballs d'aquests i després hi pot jugar molt...

bisuteria improvisada

No fa massa temps vaig comprar accessoris per a bisutería per internet i vaig calcular una mica malament per la mida d'unes anelles. I com que amb una mica d'imaginació tot s'aprofita, ja tinc un nou conjunt per aquesta primavera. La base és un cordó negre i està adornat amb un seguit d'anelles de dos centímetres de diàmetre. Intercalant anelles senzilles amb d'altres a les quals hi he posat una petita perla. El conjunt és de collaret, braçalet i arracades, que com que no pesen gens són molt pràctiques i les porto molt sovint.
Aquí el teniu, no és el tipus de treball que acostumo a fer, però tot s'aprèn ;-)



diumenge, 3 d’abril del 2011

Conjunt de funda,moneder i clauer fieltre

Ja fa un temps vaig veure al blog de la Chelo una funda per a les ulleres que em va agradar molt, amb aquells patró i posant una mica de creativitat de la meva part he fet aquest conjunt. N'estic especialment contenta, m'agrada la combinació de colors i com que em queda material no serà el primer que faré.
Només un detallet, ho he fet amb fieltre de 5mm i, tot i que va bé que quedi consistent, potser el de 3mm hagués anat millor per treballar i hagués quedat bé igual.

Els links a qui ho he d'agraïr:
El rincón de Chelo
Loreva ( que ha penjat els patrons de la funda d'ulleres)

dissabte, 2 d’abril del 2011

Més penjolls reutilitzant llaunes

És tant simple de fer que crec que us aniré posant molts penjolls d'aquests! Ja els he utilitzat per algun regal, i és una bon detall i original. He aprofitat per comprar fournitura base de bisuteria per internet i provaré de fer-me algunes coses per l'estiu.

Aquest dos penjolls són una mica diferents, per la rosa he utilitzat el paper decopatch i pel blanc he pintat la xapa amb pintura blanca en spray i he retallat les floretes d'un tovalló, sense cobrir totalment el medalló. Personalment m'agrada més el blanc... anirem provant ;-)