dilluns, 10 d’octubre del 2016

Enganxada al trapillo

Mireu, no sé si és perque el ganxet és pràctic per omplir petits espais de temps o perque tinc força trapillo que ocupa lloc a casa i l'he de colocar, però darrerament faig mil coses de trapillo. N'hi ha que diuen que el trapillo enganxa i ja m'ho començo a creure!
O sigui que d'aquest fet en surten cosetes que us ensenyo. La majoria les he tret de tutorials d'internet i són nivell principiant, però la veritat és que almenys tenen la seva funció.
Prefereixo el trapillo de punt que no pesa per objectes que he de portar a mà com els bolsos, els cistellets m'agraden més amb trapillo més consistent.
Tot ja fa servei a casa menys el neceser que l'he regalat a una persona molt especial.

Com que les fotos són clares, doncs aquí les teniu... 






dilluns, 3 d’octubre del 2016

Fundes per a l'escola

Ja fa unes setmanes vaig estar personalitzant material escolar per la meva filla. I aquest any va tocar una funda per la flauta i una funda per la calculadora.
La de la flauta la vaig treure d'un llibre per a fer bosses i material infantil, el sistema és ben simple, perquè només cal fer una butxaqueta forrada i llavors cosir la tapa per fora. Els colors i estampats els va escollir la Xènia.
Per la calculadora vaig aprofitar unes restes de texà i vaig aplicar el famòs cor de lluentons que es capgiren que hi ha a moltes samarretes. Encara em queda roba que vaig utilitzar per una samarreta i l'aniré aprofitant.
Són idees senzilles i ràpides però pràctiques. Últimament no m'atreveixo a posar-me en treballs  gaire meticulosos, crec que amb el poc temps que tinc lliure perdria la paciència ... 
En fi, us passo la idea per si us inspira.