dilluns, 27 de juny del 2016

Vestidet per l'estiu

No acostumo a fer coses de vestir a part d'aplicacions per samarretes, però aquest vestidet és tant senzill de fer que em va fer gràcia i em vaig animar.
El color que va triar la meva filla i amb roba que tenia a casa va sortir aquest model. Ideal per anar a la platja amb el turban de conjunt. Animeu-vos a fer-lo!

Tutorial del vestit en dibuixos


divendres, 24 de juny del 2016

Regals emocionals

Una caixa és un regal màgic, perque a dins pot haver-hi moltes coses o res visible. Fa molt temps que regalo caixes i és una cosa que sempre m'ha agradat.
 Aquest any la caixa ha estat un dels regals de la classe de la meva filla a la seva mestra, i anava plena de molts missatges i somriures dels seus alumnes!
Petons, somriures, valors, bons desitjos o amistat... fins i tot una caixa que fa desaparèixer les preocupacions... podeu regalar caixes decorades per tothom. Aquesta l'he decorada amb una rosa, roba de saca, washy i algun ornament de fusta.



dimarts, 21 de juny del 2016

Benvingut estiu!

Ara sí! després de dies de pluja primaveral sembla que comença la calor, just amb la lluna plena i l'estiu. A punt un raconet de terrasseta per al relax per prendre la fresca al vespre. Un projecte que vaig començar l'any passat amb l'hamaca i aquest amb les cadires i coixins a conjunt.
Passeu bon estiu! Guardeu-vos d'una calor excessiva i a somriure que la vida són dos dies!