diumenge, 29 de maig del 2016

Una petita samarreta per un gran tractor

Aquest és un encàrreg important que no podia fallar. A en Lluc li agraden molt els tractors i la seva mare m'ha demanat una samarreta amb una aplicació amb aquest vehicle. 
He buscat imatges per internet, jo, que estic més acostumada a coses per nenes, i la samarreta ha quedat prou bé. Si més no en LLuc ho ha identificat de seguida i està content de portar-la.

Aquí us la deixo.


dimecres, 25 de maig del 2016

Cabàs per l'estiu

Quan vé el bon temps m'encanta utilitzar cabàs en comptes de bolso. La majoria de vegades reutilitzo els cabassos que ja tinc i els decoro amb estils diferents. Per aquesta primavera aquest és el model. Una mica de roba de lli, una cinta de cors i trapillo a conjunt li donen un aire diferent tot i quedant-se en la senzillesa que sempre m'agrada. He fet una flor encoixinada central per donar-li volum.

Gaudiu del bon temps!


divendres, 6 de maig del 2016

Molinets de vent

Avui us poso unes agulles de pit fetes amb fieltre. Són molinets de vent que hem fet per a colocar i decorar les bosses d'escola. Molts colors, molt alegres, i una alegoria a la nostra estimada tramuntana.
Aquí els teniu...


dimecres, 4 de maig del 2016

Paper, el gran aliat per a nens

Una de les tècniques que més utilitzo per compartir manualitats amb la meva filla és el paper, en aquesta ocasió varem fer una caixa sorpresa per a un amic seu amb una felicitació d'aniversari. De la caixa sortia un acordió amb fotos de'ells dos que es coneixen des de molt petits i mooolts bons desitjos.

A part, una corona de flors que varem penjar a la porta de casa quan va arribar la primavera.
Tot plegat entretingut i que aporta molts somriures.