divendres, 11 de març del 2016

Funda de llibre express

La meva filla s'emporta cada dia un llibre a l'escola i sovint es deteriora molt amb l'anar i venir de la motxilla. Volia fer-li una funda i aquest cop vaig pensar que seria més fàcil utilitzar el fieltre, és més ràpid de fer.
Ells es va triar el color, la decoració de la tapa i jo li vaig afegir una cinta acabada en una flor per tenir el punt de lectura inclòs. 
Aquí el teniu... no durarà tant com un de roba perque el material suposo que farà boles i es veurà el desgast, però és una idea interessant malgrat tot per qui li agradi molt el fieltre.



diumenge, 6 de març del 2016

Fer endreça

No sé si és que tinc ganes de primavera però darrerament tinc ganes de canviar cosetes a casa, ordenar, que es podria dir que és com una afició, i donar una altra vida a coses de casa.
Per això he forrat aquestes caixes de sabates infantils amb paper floral. La idea la vaig treure del llibre " Hazlo tú mismo fàcil i sencillo" de l'Anna Díez. M'agradava molt el seu blog i el seu llibre és realment molt interessant en la mesura que les seves propostes són fàcils i adaptades al temps que tenim...
El paper és d'un bloc de paper de tipus regal que vaig trobar en un basar  i molt fàcil per treballar.



De passada he forrat els pots de les herbes que feia temps que tenia una mica descuidats. Hi he fet una etiqueta amb funda perque es pugui canviar segons les herbes que hi poso.





Espero que us agradi, i molt bona setmana.....