divendres, 16 d’octubre del 2015

Bolsos de texà i robes recuperades

Aquests són un models molt senzills de bolso que vaig fer aquest estiu, estan fets combinant texà i roba de tipus loneta per donar consistència. Són petits, de 30 cm X 20 cm, per posar les coses més essencials i que no molesti.

Van tenir sortida ràpida, entre els que m'he quedat jo i els que he regalat a persones que estan encantades. Espero que a vosaltres us agradin.



dimecres, 14 d’octubre del 2015

I posats amb les samarretes...

De mica en mica, però vaig trobant moments per publicar alguns dels treballs que he fet els darrers mesos, en aquest cas són unes samarretes que vaig fer per acompanyar una amiga a una fira en el marc d'una festa de les bruixes en una petita parada d'artesania i olis naturals de massatge.
La veritat és que era la primera vegada que venia una cosa feta meva i se'm va fer estrany, perque acostumo a regalar-les... Però va ser una experiència interessant....

Algunes de les coses que hi varem posar ja us les vaig publicar en anteriors entrades, ara em faltava publicar unes samarretes infantils amb gats, mussols i petits monstres que tenien com a particularitat que portaven un ninot a conjunt amb el personatge de la samarreta. Aquest disseny forma part d'una idea que vaig treballant en relació a les manualitats i que ben aviat us explicaré... ( necessita un temps de maduració.... i com us passa a tots, el temps per al lleure és prou escàs com per fer allargar més les coses).

Bé, de moment les samarretes, a veure si us agraden o us serveixen d'idea...

Fins aviat