dijous, 23 d’abril del 2015

Sant Jordi ple de creativitat

Sant Jordi és una de les diades que podem aprofitar per ser creatius en els nostres detalls als que estimem, punts de llibre, roses de diferents materials, llibres fantàstics... Espero que tingueu un dia ple d'amor, il·lusió i creativitat .
La setmana passada vaig fer un taller de scrap mixmedia a Alfil.be de Figueres, he aprofitat algunes de les proves de tintes per a fer punts de llibre o postals dedicades a la diada que segur utilitzaré per regalar o incloure als meus treballs.
Us passo la pàgina de la tallerista,  Thaïs León i la seva pàgina a facebook: "Arkanistas con papel scrapbook"

Passeu un bon Sant Jordi ...


dissabte, 11 d’abril del 2015

Un detall decoupage per una safata


Aquesta safata blanca és molt bonica però vaig tenir ganes de posar-li algun detall per decorar i donar-li un aire una mica més romàntic. Per això el decoupage és fantàstic! I em va quedar així...

Passeu un bon dia!



dissabte, 4 d’abril del 2015

Gallines per Pasqua

Hola!
Per fi he pogut trobar un momentet per fer una entrada al bloc... uf! i és que a vegades és realment difícil trobar el moment...
Darrerament no faig massa res, o bé, sí, les coses que faig van encaminades a canviar i arreglar algunes cosetes de casa i no em generen massa material per entrades al bloc. Però per avui sí, aquest cap de setmana és Pasqua i a més de la mona pels nens,  al dinar també hi haurà una petita sorpresa pels més grans:
Aquestes gallinetes tant simpàtiques posades en un cistellet ple de bombons en forma d'ou. I és que crec que no hem de perdre la il·lusió i la xocolata agrada a quasi tots.

Fer-les és fàcil, a més permet utilitzar trossets i retalls de roba,  i un cop utilitzades poden servir per posar sobre els ous servits en oueres. Teniu el tutorial aquí per si uns interessa.

BONA PASQUA I BON DIA DE LA MONA