diumenge, 28 de desembre del 2014

Felicitacions de nadal en paper

Després de la imatge digital per desitjar-vos Bones festes, us poso una versió en paper i amb tècniques de scrap que hem fet amb la meva filla per a felicitar el nadal a la família. 
La primera versió recorda la forma de bola per l'arbre de nadal, i es pot penjar. Està formada per tres cercles, un d'ells una foto, que s'ajunten amb un enquadernador. L'hem decorat amb segells i cintes però no massa, entre eltres coses perquè n'hem hagut de fer unes quantes...

La segona és un L.O. amb uns papers de scrap de Nadal que ja són bonics per ells mateixos. Hem utilitzat fotos de la fira de nadal, segells i algunes cintes adhesives... És el nostre primer L.O., i tot i que no és gran cosa, els avis han estat molt contents.
Hem posat un suport de cartró darrera la cartulina i així s'aguanta sol.







dimarts, 23 de desembre del 2014

Bones festes i Feliç 2015

Durant tot el mes de desembre vas veient com els carrers s'omplen de llums de colors, els comerços criden a la il·lusió i el cap s'en va cap a moments feliços del passat relacionats amb la família, les celebracions vora el foc, les històries dels avis, i tantes altres coses. Coses importants que vols fer gaudir als teus fills, i potser la més important, "creure en la màgia". Més enllà descobriran com aquesta màgia la creem nosaltres mateixos i que som capaços de fer-ho durant tot l'any, i durant tota la vida.

A vegades em descuido que aquesta és la clau per fer-ho "tot" possible, i "tot" es pot resumir en "ser feliç". Ser feliç al teu dia a dia, sentir-te que creus en tot allò que fas i pel que lluites, gaudir dels somriures del teu entorn i tornar-los amb escreix, i estimar intentant deixar de banda les diferències...
Tot això que és important està en les coses petites, simples, en l'esforç i en la dedicació per a fer-les possibles. I la suma de tot això a vegades pot arribar a convertir-se en un projecte de vida.

Espero doncs que aquestes festes agafeu forces i una gran dosi de màgia perquè us serveixi durant tot l'any en les vostres creacions, reptes, projectes o senzillament moments feliços.

Un petó ben fort a tots.
Helena



dissabte, 13 de desembre del 2014

Preparant el Nadal

Es una época entranyable i la casa agafa un altre color, càlid i alegre... Aquest any he provat amb decoracions nadalenques amb flors naturals i us comparteixo el que m'ha quedat, potser us servirà d'idea per les vostres taules de nadal.
Una corona per la porta, un centre de taula i un arbre rústic que apropen la natura a casa malgrat l'hivern.