dilluns, 24 de novembre del 2014

Decoupage i scrap ajudant a prevenir residus

Avui comença la setmana per la foment de la prevenció de residus. La generació dels residus és una de les problemàtiques ambientals de la nostra societat i a part de reciclar-los, una de les coses importants a fer és prevnir la seva generació. 
Doncs per no fer tants residus una de els coses que podem fer és reutilitzar-los. I per això l'entrada d'avui està dedicada a recuperar algunes llaunes de metall i altres objectes amb decoupage. He fet servir tovallons amb un aire vintage i amb fons blanc. I aquí us els deixo com a idea.




També us passo un enllaç d'un tutorial de scrap. A la meva feina hem preparat una acció de sensibilització per a la prevenció de residus centrant-nos el el malbaratament alimentari. Cada any llencem tones i tones de menjar que no hem consumit i la majoria a les nostres llars. Per aixó és bàsic planificar els àpats i comprar allò que utilitzarem i prou. 
Hem preparat un tutorial per fer una carpeta per planificar i posar receptes de scrapbooking i un iman de nevera que us podeu descarregar i imprimir gratuïtament. Aquí trobareu consells pràctics per a prevenir residus. Us podeu animar i fer-lo!  ENLLAÇ DEL TUTORIAL





dimecres, 19 de novembre del 2014

Experiència nova: decoració floral

Ostres fa molt temps que no us puc penjar res al bloc! A veure si aconsegueixo tenir una estoneta per mi perque ja comença a ser urgent que em posi a preparar alguna cosa per Nadal. 
En tot cas, intento anar mirant les entrades dels vostres blocs que segueixo per posar-me al dia. Són genials!
Per ara els únics moments que tinc són quan faig una escapada a algun curs. Ara n'he començat un de decoració de nadal amb flors i ahir vaig fer el meu primer centre de taula. A veure si us agrada...




També us poso unes llibretes que vaig forrar en paper, una d'elles s'ha convertit en el diari familiar de viatge  de les vacances de l'octubre a Tenerife i l'estem acabant de decorar per dins. L'altre encara l'hi he de trobar utilitat.