divendres, 31 de gener del 2014

LLibreta al teu gust

He començat un curs de fotografia digital i volia tenir una llibreta per apunts una mica personalitzada. Com que últmament ja veieu que utilitzo molt tècniques de paper, perquè no comtinuar? Així que he forrat aquesta llibreta intentant que els volums i la decoració no li restin practicitat. per això reconec que van molt bé els tres forats de la tapa ;-)
A veure si us agrada...




dimarts, 28 de gener del 2014

LLetra decorada amb papers

Ja feia temps que volia provar de fer una lletra amb scrap per a decoració. La prova va ser amb la inicial de la Xènia i els papers i temàtica de papallones la va triar ella, que em va poder ajudar i fer-la una mica al seu gust. La lletra és de fusta i la varem comprar al Casa shop.


diumenge, 26 de gener del 2014

Samarreta amb aplicació unicorn

En una de les meves entrades anteriors us vaig ensenyar el fanalet que haviem fet amb la meva filla per anar a esperar els reis. Dels patrons, també en va sortir aquesta samarreta...
Tal i com us vaig prometre, us penjo el patrons del dibuix a la pàgina de tutorials i patrons del meu blog, per poder-los baixar. 
Com era el fanalet? cliqueu AQUÍ


divendres, 24 de gener del 2014

Reciclar amb decoupage

Per festes de nadal es fan molts reidus com les ampolles de vidre que després les podem reutilitzar. Aquestes ampolles petites de cava em varen servir de porta espelmes pintades amb pintura en spray i decorades amb decoupage. Aquí us les deixo...



dimarts, 21 de gener del 2014

Agenda scrap

La setmana passada vaig anar a un curs de scrap per fer una agenda, un dels meus regals de nadal. El curs es va fer a l'Alfil.be Figueres i la tallerista, la Thais León, ens va ensenyar forces tècniques que em van permetre millorar les poques coses que sé d'aquesta disciplina.
L'agenda em va quedar així... a veure si us agrada.








diumenge, 19 de gener del 2014

Un conjunt de bossa i accessoris

Amb un mantel de plàstic he fet aquest conjunt per regalar. Com que el fons era blanc de punts blaus i he trobat una roba que inversava els colors m'ha anar perfecte. És un regal per una senyora entranyable i dinàmica que li encanta fer mitja, o sigui que una bossa forrada, un estoig per les agulles i un altre amb cremallera per altres coses. A l'estoig amb cremallera he inversat els colors per fer-ho un xic diferent.
A veure si us agrada...




dijous, 16 de gener del 2014

Handmade festival Barcelona a l'agenda

Per totes vosaltres que us agrada tot allò "fet a mà" o DIY ( Do it yourself) que sembla que queda més "fashion", no sé si ja sabeu que els 25, 26 i 27 d'abril de 2014 faran a la Fira de barcelona el " Handmade festival Bcn". Una trobada molt interessant que toca quatre temes principals:
- Costura patch i altres tècniques amb fil.
- Manualitats en paper.
- Cuina creativa
- Decoració de llar i jardins

Crec que és important tenir ben visible el link del web per veure les novetats que van preparant i apuntar-se ben gran a l'agenda les dates!!! Què en dieu noies?



diumenge, 12 de gener del 2014

Caixa explosiva per un "a reveure"

No havia fet mai una caixa explosiva, i amb alguns tutos de la xarxa em vaig animar per adaptar-la a una postal que varem fer a un company de feina, era una doble celebració i vaig poder utilitzar fotos tant familiars com de companys de feina.
Em vaig divertir força fent-la i és un regal que sorprèn, us l'aconsello per aquelles que sigueu una mica novates com jo en això de l'scrap....



dijous, 9 de gener del 2014

Petita Tilda

Feia temps que no feia res de Tilda i del llibre de l'univers dels contes vaig treure aquesta miniatura dins una tassa. Em va servir per fer una pista sobre mi de l'amic invisible amb un "I like Tilda" molt convincent. 


diumenge, 5 de gener del 2014

Nit Màgica

Avui era el dia de dedicar-se al fanalet de reis. Aquest any he comprat un kit a l'Aldi per poder fer aquest unicorn. A la Xènia li ha agradat tant que he aprofitat els patrons i he fet una aplicació per una samarreta. a veure si la puc acabar aviat i us l'ensenyo. També us en passaré els patrons per si us agrada.
De moment, us desitjo una bona nit màgica de reis i mooolta il·lusió, sobretot per aquells que no tingueu petits a casa, que de ben segur són ells qui l'omplen amb els seus somriures.


dijous, 2 de gener del 2014

Album de scrap

Un dels regals que vaig fer va ser aquest album de fotos decorat en un curs de scrap fert poc abans de nadal. La tècnica em va agradar molt perquè varem partir de papers blancs i varem pintar els papers amb tintes, segells i plantilles. Normalment ja utilitzo papers decorats i aquesta tècnica és prou interessant, amb l'inconvenient que si vols fer molts tons has de tenir moltes tintes diferents. Per aquelles que us encanta l'scrap i devoreu el material està molt bé. Jo és que sóc una tasta olletes ;-)
A veure si us agrada.