dimarts, 31 de desembre del 2013

Feliç 2014

Aquest any que entrem serà sense cap dubte mogudet i de començament... potser d'una vida laboral nova, de noves oportunitats, d'una nova vida al món, de nous objectius i il·lusions, del convenciment que podrem aconseguir nous propòsits, del naixament d'un nou estat, de la pau i l'armonia entre pobles....o almenys és així com el veig jo, amb optimisme i com una nova oportunitat de créixer.

Esperant que tots vosaltres tingueu també nous objectius i grans moments durant el 2014, una abraçada ben forta.

Esperando que tengais todos nuevos objetivos y grandes momentos durante el 2014, un abrazo bien fuerte.


diumenge, 29 de desembre del 2013

Clauers de fieltre

Cada any intentem fer a la família un petit regalet "handmade" per nadal. Aquest any, ja us vaig ensenyar les capsetes però no us podia dir el contingut. Per a les dones vaig fer uns bracelets i pels homes aquests clauers en fieltre. Vaig intentar, en la mesura del possible, fer-los temàtics segons els seus interessos. La idea era que fossin ràpidets de fer perquè m'hi vaig posar un parell de dies abans... UF! I en general van agradar força.



Els millors desitjos per aquestes festes.

He estat molt desconectada aquests dies i m'ha costat posar-m'hi, però no podia faltar una entrada per desitjar-vos que passeu unes bones festes, que encara no s'han acabat, que estem a la meitat i ens queden encara dues dates importants.
Amb la meva filla varem haver de treballar una miqueta per portar una bola del món decorada per nadal a l'escola. Ho varem fer amb goma eva i  la fraseque acompanyava el treball i que va pensar ella soleta és: " Hola món, tots els nens juguem junts". Al voltant del món varem fer tres nenes jugant amb la tècnica que es fan les fofuchas però simplificada, amb la poqueta habilitat que tinc per la tècnica....

Amb aquesta bola del món volem doncs desitjar molta armonia i respecte entre els essers vius que hem de compartir la terra així com am ella mateixa.


dissabte, 7 de desembre del 2013

Flors amb oueres i pot de fusta reciclat

De tant en tant fem manuallitats de reutilització a casa. Amb la meva filla varem forrar un vas de metacrilat que s'havia esquerdat amb pals de fusta pintats, A dins varem posar dues floretes que varem fer amb unes oueres, són ràpides i resulten maques.



dimecres, 4 de desembre del 2013

Una nina per decorar el nadal

Una de les coses que hem fet per decorar el nadal a casa és aquesta nina. Està feta amb una base de cap i cos juntes, les cames i braços són de corda de cotó i el vestit és un tul rodó amb un forat al centre per passa el cap i dos petits forats als laterals per passar braços. El vestit es recull amb un llaç a la cintura.
Els cabells són part d'una perruca de carnaval, em semblen encertats.



Fieltre per l'hivern

Quan fa fred ve molt de gust treballar amb fieltre, i vaig anar a creativa i en vaig comprar una mica aixi com una revista amb accesoris de fieltre interessants.
He fet una funda per ulleres, una de mòbil i una per targetes de conjunt. 
Tambe he fet una caixa amb fieltre gruixut.
Tot això per entrenar-me una mica perquè tinc pensat fer un regalets per nadal amb aquest material, sobretot per la rapidesa que suposa treballar-hi.






diumenge, 1 de desembre del 2013

Començar a pensar en Nadal...

Ostres, per avui ja cal treure el calendari d'advent i comença el compte enrere per preparar el nadal. De moment poquetes coses noves, tot i que potser aquests dies que tinc temps m'animaré a fer alguna coseta més.
Començo per les postals de nadal i uns paquetets fets amb cartulina que porten mooooltes sorpreses a dins... Aquestes caixetes són fàcils de fer i és una bona manera d'embolicar detalls petits.

I el petit arbre de fieltre muntat sobre un con de polispan m'agrada pels colors atrevits. És fàcil i ràpids de fer, i s'hi poden posar moltes coses per decorar...