dijous, 20 de juny de 2013

Mussols, pitets i altres...

UF! Aquesta primavera es una mica caòtica i intento fer cosetes, però no trobo el temps per penjar-les.
Aquest mes he fet vàries coses per regalar que us aniré ensenyant. I també vaig anar a la fira de Verges. Fent cas al servei meteorològic hi vaig anar al matí perquè havia de ploure menys, però ja us prometo que va caure aigua!
De fet a Verges s'ho van muntar prou bé al centre cívic i van poder gaudir de la fira encara que fós a dins. No vaig poder fer tallers però vaig poder saludar a algunes de vosaltres i comprar alguna coseta: un parell de robes, una cinta, uns botons, uns segells de silicona per scrap i un parell de bobines de trapillo per un projecte que vull fer. 
El que em va agradar més va ser un panell de franela que estava preparat per fer coixins i aplicacions, i el mateix cap de setmana... ja en vaig fer servir una part: unes aplicacions en una manta polar i dos coixins. Fan tardor i ara sembla que no venen tant de gust, però em vaig posar a fer-ho de seguida.


I a més us ensenyo un conjunt que vaig cosir per fer un detallet per un nadó que va néixer fa molt poquet, l'Aleix. A veure si us agrada. És fàcil fer aquests pitets i són pràctics, no serà l'últim que faré.diumenge, 2 de juny de 2013

Angelet per les dents

A la Xènia ja se li mou una dent, i té tantes ganes que li caigui perquè un angelet li portarà un regalet sota el coixí. I és que a casa no passa cap ratolí, ni les fades, passa un angelet. Estic treballant en fer diferents ratolins, gatets i angelets per les dents. De fet, es tracta que tinguin una butxaqueta per posar-les, no? Així podré regalar-los als amiguets.
Aquí teniu el primer angelet, de collita pròpia. N'estic força contenta tot i que crec que el podré anar millorant. Treballaré en un tutorial i patrons per si el necessiteu i el penjaré ben aviat.
Bona setmana a totes, a veure si vé l'estiu d'una vegadaaaaaaa ;-)