diumenge, 28 d’abril del 2013

Samarreta per regalar

Aquests dies vaig fent però la veirtat és que poca cosa, tins una feinada que no me l'acabo i les estones per cosir són poques. Us aniré posant coses que he anat per a aniversaris d'aquesta primavera. Una d'elles és aquesta samarreta, que responia a la petició d'un gosset.



dilluns, 22 d’abril del 2013

Per Sant Jordi, aquest any un llibre....

Aquest llibre el vaig llegir durant les vacances, el vaig trobar de casualitat a l'aeroport i em va fer gràcia. És un suggeriment per Sant Jordi, a veure si moltes de vosaltres us hi sentiu identificades...
A la protagonista, mestressa d'una merceria i que té un blog d'èxit, li toca la loteria.... i és tot el que pensa, fa i li passa després d'això. Un llibre fàcil i ràpid de llegir, que fa pensar i sobretot valorar el que tenim.
Feliç Sant Jordi!


dimecres, 17 d’abril del 2013

Prototip de bossa per posar una pilota

Aquesta és una idea per a fer una bossa per posar una pilota. L'he regalat a un nen que li agrada molt el futbol i que la seva mama està tot el dia amb la pilota a punt. 
La idea inicial és dun bolso, però l'he variat una mica. Es tracta de fer 6 triangles que permetin fer una superfície quasi rodona. Igual el forro i la part visible de la bossa. Quan es cusen les dues ajuntant el dret de la roba s'hi afegeixen unes tires que serviran per passar el cordó per estrényer la bossa i també les nanses.
Esta en fase de prova, ja us dire què tal... De fet, també es podria fer en rodó, no crec que canvii massa res, només que jo vaig aplicar a cada triangle les lletres del nom del nen.



diumenge, 7 d’abril del 2013

L'hora del tè

M'encanta el te, i les infusions... Ja feia temps que en diferents llibres havia vist les campanes de roba per a les teteres i m'agradaven. Doncs n'he fet una sense planificar. De fet, he fet una mica de trampa, la vaig trobar a la zona de rebaixes del CASA, la roba m'agradava i només hi he hagut de posar les aplicacions. Llesta pel te de la tarda.


dimecres, 3 d’abril del 2013

Samarretes

Amb el canvi d'estació sempre vé de gust fer algunes samarretes per lluir a la meva filla. Aquestes són tres diferents que ja porta a tot drap i que s'ha triat ella mateixa. Una és amb un dibuix d'un panell, les altres dues les hem tret de revistes d'aplicacions.
Espero que us agradin.


dilluns, 1 d’abril del 2013

Records de les vacances....

Hola  totes, aquest any he començat les vacances de setmana santa abans d'hora i les he allargat fins avui, snif! que ja s'acaben.
Hem estat a Itàlia, a la Toscana. Florència, Pisa, Siena, Luca i una multitud de poblets enmurallats encantadors per passejar, molta pasta per menjar i records per endur-se a casa.
Entre les curiositats de tant en tant una botiga vintage amb moltíssimes cosetes per passar-hi l'estona mirant o bé curiosos aparadors amb elements reutilitzats com aquestes sabates, que ja veieu, no cal llençar sabates velles ;-)





A part de moltíssimes fotos la meva tria de petits records per endur-me a casa, només vosaltres us la podeu imaginar ;-) perquè no és oli, ni pasta, ni vi, ni ceràmica, ni un bolso de pell, ni res d'això ( que podem trobar i ben bo a casa nostra)....  Unes robes teixides a mà a la Toscana, cotó per a fer ganxet i un original cordó planer, que no és trapillo, però que segur que hi combinarà ;-). Alguns elements de vidre i de fusta i moooltes revistes! Sí, era com una obsessió entrar a les "edicolas" petites i farcides de revistes per veure si n'hi havia d'interessants. I déu n'hi do! M'he ben firat !

Espero que vosaltres hagiu passat uns bons dies de festa i ara toca recuperar fins a l'estiu, que encara falta aquest any. La primavera hauria de ser indulgent amb el temps i facilitar-nos uns caps de setmana per passejar i disfrutar.