dimecres, 13 de febrer del 2013

Cors per un dia especial

Tot i no celebrar Sant Valentí a casa, que nosaltres tenim Sant Jordi, jo penso que no hem de perdre mai l'ocasió de fer detalls a la gent que estimem. És igual el dia que sigui, simplement només perquè en tenim ganes, i avui tinc ganes de posar-vos aquests petits coixins fets amb trossos de manta suau que han anat a parar als llitets de les nines de la Xènia i les seves amigues.
La foto, us la dedico a vosaltres.... que us agraden, el dia que sigui, els detalls fets amb el cor.
Una abraçada


dilluns, 11 de febrer del 2013

Una de bisuteria...

Ja feia dies que volia posar ordre als meus complements i tenia ganes d'alguna coseta nova. He provat amb diferents tècniques i materials i això n'és el resultat:

Uns braçalets amb una tira de roba i aprofitant algunes peces de la famosa pandora. Un d'ells el porta la meva mare.



Amb llana de fieltre, una mica de paciància amb l'agulla d'afieltrar i ha sortit un collaret i una agulla de colors vius, que a l'hivern bona falta fan ;-).




Un parell d'arrecades amb fil d'alumini. Pesen molt poc i són molt portables.


Alguns braçales amb nusos de macramé dels més senzills i aprofitant boles que guardava de collarets vells. En 10 minuts els tens fets i són pràctics i portables.



dissabte, 9 de febrer del 2013

Primer curs de scrap

M'he apuntat a alguns cursos d'una sola sessió de scrap. No coneixia la tècnica de treballar amb paper i cartró i ha estat molt interessant. Per algú tastaolletes com jo, que m'agrada saber una mica de tot, és perfecte.
La primera sessió es va tractar de decorar una caixa amb fotos. Va estar força bé perquè vaig entendre coses bàsiques de l'scrap i me'n vaig adonar que sabent altres tècniques enganxes més ràpid les noves.
Aquí en veiu els resultats...i ara, per la pròxima...
De moment ja utilitzaré el que he après per fer un regalet ;-)

Bon cap de setmana de carnaval a totes!



dimecres, 6 de febrer del 2013

Funda ràpida per ipad

Aquesta funda la vaig fer abans de nadal. sabia que els reis portaven un ipad a la meva tia i em vaig decidir a fer-li una funda. Senzilla, amb una aplicació amb la poma i pràctica.


diumenge, 3 de febrer del 2013

Pesca l'hivern


Aquest joc el vaig trobar en una revista de manualitats infantils. Haviem de portar alguna cosa al racó de l'hivern a l'aula de la Xènia i em va semblar divertit.
Es tracta d'una caixa de cartró forrada amb la tècnica decoupage amb tovallons de paper amb motius d'hivern.
A dins la caixa hi hem posat flocs de neu de foami i cadascun d'ells atravessats per un enquadernador de metall. Unes canyes de pescar a l'extrem hi ha un tap de suro i un imán que permet pescar els flocs de la caixa. Tambe hem fet un antifaç per a tapar els ulls i jugar sense veure-hi.
A la tapa hem clavat algunes idees de jocs per fer amb aquest material i llestos.
És fàcil però entretingut de fer i jugar és molt divertit, si heu de passar una tarda de vent com la d'avui amb nens,  doncs, perquè no?