dilluns, 17 de desembre del 2012

Nadal al bosc

Aquests són uns follets del bosc que varem trobar la setmana passada passejant per unes pinedes a prop de casa els avis. A l'escola de la Xènia haviem de portar un ornament de Nadal fet amb alguna cosa del bosc i això és el que ens va sortir: un follets amb el cos de pinya, com veieu vaig aprofitar l'ultim curs de les fadrines de goma eva per fer el cap. Aquests petits personatjes juguen en una corona feta de branques de pi, romaní i altres arbusts del bosc mediterrani.

Una tarda ben divertida. Ara sí, a pocs dies de les festes i encara em queden cosetes per fer, espero aprofitar l'ultim cap de setmana. Us ho ensenyo un cop regalat ;-)

Una abraçada a totes i us avanço unes BONES FESTES!






dijous, 6 de desembre del 2012

Un bosc nadalenc

Començant a preparar cosetes per nadal, que ja vaig tard!!!!
De moment una felicitació en tres dimensions, sempre m'han agradat aquesta mena d'arbrets i m'he llençat a fer-los en cadena. 
El suport és una llauna de tonyina i els arbrets estan clavats en pasta d'argila de la que no s'ha de coure. La resta, ho podeu veure, retalls de roba entre rústica i vermella de diferents classes. Hi he afegit diferents elements de decoració comprats en botigues de decoració. Una bona col·lecció...





dissabte, 1 de desembre del 2012

1a Fadrina ( àlias fofucha)

Avui ha estat un dissabte ben aprofitat, ja feia temps que havia vist aquestes nines a la xarxa o en botigues d'artesania i, com sempre, la meva curiositat ha pogut més i he aprofitat un curs que feien a la botiga Arenart de Figueres per a provar-ho.
I aqui teniu la meva primera nina de Foami o goma eva... no es pot mirar de gaire aprop, alguns errors hi ha, pero la tècnica bàsica em sembla que l'he captat.
La Xènia ha vingut una estona al curs i m'ha ajudat a decorar-la, perquè era per ella.Ha sigut molt entretingut...